Απίστευτη τραγωδία στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Λάρισας. H Mάρθα Πουμάνα 19ετών έφυγε άδικα από την ζωή Reviewed by Momizat on . Τραγωδία χωρίς τέλος για το νομό Τρικάλων αφού μετά τον θάνατο του 15χρονου από αεροβόλο όπλο, ήρθε ο τραγικός θάνατος της 19χρονης Μάρθας Γ. Πουμάνα  Τραγωδία χωρίς τέλος για το νομό Τρικάλων αφού μετά τον θάνατο του 15χρονου από αεροβόλο όπλο, ήρθε ο τραγικός θάνατος της 19χρονης Μάρθας Γ. Πουμάνα  Rating: 0

Απίστευτη τραγωδία στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Λάρισας. H Mάρθα Πουμάνα 19ετών έφυγε άδικα από την ζωή

Απίστευτη τραγωδία στην Εθνική Οδό Τρικάλων – Λάρισας. H Mάρθα Πουμάνα 19ετών έφυγε άδικα από την ζωή

Τραγωδία χωρίς τέλος για το νομό Τρικάλων αφού μετά τον θάνατο του 15χρονου από αεροβόλο όπλο, ήρθε ο τραγικός θάνατος της 19χρονης Μάρθας Γ. Πουμάνα σε τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Η δεκαεννιάχρονη κοπέλα επέβαινε σε δίκυκλο μαζί με μια φίλη της και κινούνταν επί της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας. Το δίκυκλο παρουσίασε βλάβη και οι δυο γυναίκες μετέφεραν το όχημα σε επιχείρηση που λειτουργεί στην εθνική οδό.

Λίγα χιλιόμετρα παρακάτω στην εθνικό οδό Τρικάλων – Λάρισας στη θέση Ασβεσταριά του Πετρωτού το δίκυκλο παρουσίασε εκ νέου βλάβη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Οι δυο γυναίκες κατέβηκαν από το δίκυκλο για να το μετακινήσουν περπατώντας. Την στιγμή εκείνη διερχόμενο όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την νεαρή κοπέλα που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή