"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Απίστευτη υπόθεση στη Λάρισα: Τους ”την έπεσαν” οι εραστές των γυναικών τους!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δύο Λαρισαίοι που έχουν παντρευτεί δύο αδερφές και έχουν μαζί τους ανήλικα παιδιά, καταγγέλλουν πως οι… γκόμενοι των γυναικών τους ζήτησαν και τα ρέστα!

Απίστευτη η ιστορία που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το postlarissa. Αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν από 1,5 μήνα και οδήγησαν δύο Λαρισαίους συζύγους να καταθέσουν μήνυση εις βάρος δύο συμπολιτών, οι οποίοι φέρονται να είναι οι εξωσυζυγικές σχέσεις των γυναικών τους που τυγχάνει να είναι αδερφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του postlarissa το… απίστευτο (πως αλλιώς να το πει κανείς;) περιστατικό έγινε στις 17 Μαρτίου 2016, δηλαδή πριν από 1,5 σχεδόν μήνα στο κέντρο της Λάρισας.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά δύο άντρες εμφανίστηκαν στο κατάστημα του πατέρα ενός εκ των δύο συζύγων των δύο αδερφών και του ζήτησαν σε έντονο ύφος να επιτρέπει στη γυναίκα του να βγαίνει έξω με τον έναν εκ των δύο. ” Άσε ήσυχη την γυναίκα σου να κυκλοφορεί μαζί μου” φέρεται να είπε στον σύζυγο ο… φίλος της γυναίκας του! Για τέτοιο θράσος μιλάμε…

Σοκαρισμένος ο άντρας από την επίθεση που δέχθηκε ειδοποίησε τον ”μπατζανάκη” του που έσπευσε στο κατάστημα για να ”τα ακούσει” και αυτός με τη σειρά του από τον… φίλο της δικής του γυναίκας! Κουβέντα στην κουβέντα η λογομαχία και ο τσαμπουκάς ”άναψε” για τα καλά με τους τέσσερις Λαρισαίους να αρχίζουν τα αλληλοσπρωξίματα μέχρι που ο πατέρας του ενός συζύγου και ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε την Αστυνομία.

Τότε σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο… εξωσυζυγικές σχέσεις των γυναικών έφυγαν και άφησαν τα ”μπατζανάκια” πίσω να ”βράζουν” από θυμό για αυτό που βίωσαν. Το αποτέλεσμα ήταν να καταθέσουν μήνυση για απειλή και εξύβριση από τους δύο άντρες που φέρεται να κυκλοφορούν με τις δύο αδερφές τις οποίες αυτοί έχουν παντρευτεί.

Να σημειωθεί ότι δεν έχουν χωρίσει τα δύο ζευγάρια, ούτε καν αίτηση διαζυγίου δεν έχει κατατεθεί. Βεβαίως σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε διάσταση και ειδικά η μία εκ των δύο νεαρών αδερφών έχει εγκαταλείψει τη συζυγική εστία παίρνοντας μαζί της και τα ανήλικα παιδιά τους.

Στην υπόθεση θα υπάρξει σίγουρα συνέχεια μετά το πέρας της απεργίας των δικηγόρων.

Και το μόνο βέβαιο είναι πως η όλη ιστορία αυτή δημιουργεί πρόβλημα στα ανήλικα παιδιά των δύο οικογενειών… Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα τα παιδιά την πληρώνουν!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης