Αποζημίωση για δυστύχημα που προκάλεσε σκύλος από το Εφετείο Λάρισας – 58.000 ευρώ θα πληρώσει ο δήμος Βόλου Reviewed by Momizat on . Αποζημίωση ύψους 58.000 ευρώ επιδίκασε το Διοικητικό Εφετείο Λάρισας να πληρώσει ο δήμος Βόλου στην οικογένεια 35χρονης Βολιώτισσας, η οποία χάθηκε εντελώς απρο Αποζημίωση ύψους 58.000 ευρώ επιδίκασε το Διοικητικό Εφετείο Λάρισας να πληρώσει ο δήμος Βόλου στην οικογένεια 35χρονης Βολιώτισσας, η οποία χάθηκε εντελώς απρο Rating: 0

Αποζημίωση για δυστύχημα που προκάλεσε σκύλος από το Εφετείο Λάρισας – 58.000 ευρώ θα πληρώσει ο δήμος Βόλου

Αποζημίωση για δυστύχημα που προκάλεσε σκύλος από το Εφετείο Λάρισας – 58.000 ευρώ θα πληρώσει ο δήμος Βόλου

Αποζημίωση ύψους 58.000 ευρώ επιδίκασε το Διοικητικό Εφετείο Λάρισας να πληρώσει ο δήμος Βόλου στην οικογένεια 35χρονης Βολιώτισσας, η οποία χάθηκε εντελώς απροσδόκητα από τη ζωή το 2005 σε τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ιωνία που προκλήθηκε επειδή στο δρόμο πετάχτηκε ένα αδέσποτο ζώο. Σύμφωνα με την αυτοψία της Τροχαίας Βόλου το δυστύχημα είχε συμβεί στις 13 Οκτωβρίου του 2005.

Στις 18.35 το απόγευμα εκείνης της τραγικής μέρας που άφησε ορφανά από μητέρα τέσσερα ανήλικα τότε παιδιά η άτυχη γυναίκα ενώ επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα αιφνιδιάστηκε από την ξαφνική παρουσία στο οδόστρωμα ενός μεγαλοσώμου αδέσποτου σκύλου με αποτέλεσμα μοιραίο. Μη μπορώντας να αντιδράσει η γυναίκα έπεσε με το δίκυκλό της πάνω στο ζώο και η μοτοσικλέτα της ανατράπηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα. Η οδηγός υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αν και φορούσε το προστατευτικό της κράνος, ενώ το ζώο βρέθηκε νεκρό επί του αντίθετου πεζοδρομίου.

Η αγωγή συζητήθηκε στο Διοικητικό Εφετείο Λάρισας στις 8 Μαΐου 2018 με τη διαδικασία των διοικητικών διαφορών ουσίας. To Διοικητικό Εφετείο Λάρισας με τη με αριθμό 26/2019 απόφασή του επιδίκασε αμετάκλητα αποζημίωση σε βάρος του δήμου Βόλου ύψους 58.000 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή