"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Απορρίφθηκε η πρόταση του Ολυμπιακού για διακοπή, συνεχίζεται το πρωτάθλημα στο μπάσκετ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ που ξεκίνησε στις 16:00 της Πέμπτης (9/5), συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα με τους παράγοντες των ομάδων της Basket League να προσπαθούν να βρουν λύσεις στα προβλήματα που έχουν οδηγήσει σε ιστορικό χαμηλό το μπάσκετ.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, οι περισσότερες ομάδες ήταν αρνητικές (υπήρχε ένα λευκό) στο ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος, στην ακύρωση των playoffs δηλαδή, καθώς η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (8/5), με αποτέλεσμα να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση του Ολυμπιακού (το αίτημα του οποίου απορρίφθηκε, κατ’ επέκταση και το πλάνο του για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της επόμενης σεζόν) που όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση καλείται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο της ποστ σίζον.

Τα playoffs δεν μπορούν, σύμφωνα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, να ξεκινήσουν την Τετάρτη -όπως προγραμματίζει ο ΕΣΑΚΕ- καθώς εκκρεμεί ένσταση των ερυθρόλευκων στο ΑΣΕΑΔ. Η νομική εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι αυτό δεν μπορεί να ισχύσει, με αποτέλεσμα να υπάρξει σε εκείνο το σημείο διακοπή και προσωρινή αποχώρηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλου.

Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος, πρότεινε να δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας που θα συζητήσει προτάσεις παράλλημα με τη διεξαγωγή των playoffs για τη βελτίωση του πρωταθλήματος, ενώ το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο δεν έχει επισήμως ολοκληρωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης