Απόστολος Τζιτζικώστας από τα Τρίκαλα – «Πρέπει να αλλάξουμε ριζικά και να αλλάξουμε τώρα, όχι αύριο» Reviewed by Momizat on .   Με την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην αίθουσα του Επιμελητηρίου  ολοκληρώθηκε η περιοδεία στο Ν. Τρικάλων του υποψήφιου για την προεδρία της ΝΔ Από   Με την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην αίθουσα του Επιμελητηρίου  ολοκληρώθηκε η περιοδεία στο Ν. Τρικάλων του υποψήφιου για την προεδρία της ΝΔ Από Rating: 0

Απόστολος Τζιτζικώστας από τα Τρίκαλα – «Πρέπει να αλλάξουμε ριζικά και να αλλάξουμε τώρα, όχι αύριο»

Απόστολος Τζιτζικώστας από τα Τρίκαλα – «Πρέπει να αλλάξουμε ριζικά και να αλλάξουμε τώρα, όχι αύριο»

 

Με την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην αίθουσα του Επιμελητηρίου  ολοκληρώθηκε η περιοδεία στο Ν. Τρικάλων του υποψήφιου για την προεδρία της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα.

×ÁËÊÉÄÉÊÇ - ÅÔÇÓÉÏ ÔÁÊÔÉÊÏ ÓÕÍÅÄÑÉÏ ÊÅÍÔÑÉÊÇÓ ÅÍÙÓÇÓ ÄÇÌÙÍ ÅËËÁÄÁÓ (ÊÅÄÅ) ÓÔÇ ÓÉÈÙÍÉÁ  (ÌÏÔÉÏÍÔÅÁÌ/ÂÁÓÉËÇÓ ÂÅÑÂÅÑÉÄÇÓ)

 

Ο κ. Τζιτζικώστας εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε ”παλιό που ετοίμασε το σύστημα”, αλλά και προτάσεις αναγέννησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν μεταξύ των βασικών σημείων της  ομιλίας του .

Όπως είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «η χώρα, η κοινωνία δεν βιώνει απλά μια μεγάλη οικονομική κρίση, βιώνει μια μεγάλη παρακμή.

TZITZI 3

 

Ο κ. Τζιτζικώστας διατύπωσε τις προτάσεις του για τη Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για ένα κόμμα που θα ανήκει στον κόσμο του: Ένα κόμμα που θα δίνει λογαριασμό στον κόσμο του και θα ζητά από τη βάση το «ναι» ή το «όχι» για τις στρατηγικές επιλογές του, όπως γίνεται στα μεγάλα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη. Που δεν είναι του αρχηγού, δεν είναι κάποιων πίσω από κλειστά γραφεία

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή