Από την αυταπάτη του Τσίπρα στην έκφραση λύπης του Παπαδόπουλου – Της Λώρεν Κασσοπουλου Reviewed by Momizat on . Από την αυταπάτη του Τσίπρα στην έκφραση λύπης του Παπαδόπουλου Της Λώρεν Κασσοπουλου μέλος Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδόπουλος ει Από την αυταπάτη του Τσίπρα στην έκφραση λύπης του Παπαδόπουλου Της Λώρεν Κασσοπουλου μέλος Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδόπουλος ει Rating: 0

Από την αυταπάτη του Τσίπρα στην έκφραση λύπης του Παπαδόπουλου – Της Λώρεν Κασσοπουλου

Από την αυταπάτη του Τσίπρα στην έκφραση λύπης του Παπαδόπουλου – Της Λώρεν Κασσοπουλου

Από την αυταπάτη του Τσίπρα στην έκφραση λύπης του Παπαδόπουλου Της Λώρεν Κασσοπουλου μέλος Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδόπουλος εισέπραξε το δημόσιο «μπράβο» γιατί δήλωσε ότι λυπάται για την ταλαιπωρία των 10 πολιτικών προσώπων που ο ίδιος και η κυβέρνηση του κρέμασαν στα μανταλάκια επί δύο χρόνια χωρίς στοιχεία με σκοπό να καταστρέψουν τους ίδιους και τα κόμματα τους και να ωφεληθούν οι τότε κυβερνώντες, κρατώντας σε ομηρία πολιτικούς και κόμματα, ενόψει εκλογικών αναμετρήσεων δηλητηριάζοντας το πολιτικό κλίμα αυτό που τρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια.

Αλήθεια κ. Σάκη μας τόσο εύκολα νομίζετε ότι ξεπλένονται τα πολιτικά σας «εγκλήματα» με μια έκφραση λύπης; Συνεχίζετε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Η συγνώμη σας θα είχε μια αξία αν αφορούσε πραγματική μεταμέλεια και δεν είναι απλά επικοινωνιακή κουτοπονηριά για να διαχωρίσετε την θέση σας ενόψει της καταιγίδας που έρχεται Θα είχε αξία αν αντιδρούσατε εσείς και το κόμμα σας στο δόγμα Πολλάκη μιλώντας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ «αν δε βάλλουμε κάποιους στην φυλακή από τους πολιτικούς μας αντιπάλους δεν κερδίζουμε εκλογές» Αντίθετα το ακολουθήσατε. Θα είχε αξία αν αντιδρούσατε στις κατασκευασμένες κατηγορίες εναντίον πολιτικών σας αντιπάλων όταν συμμετείχατε και ψηφίζατε εναντίον τους χωρίς στοιχεία μέσα στην Βουλή και το υποστηρίζατε με πάθος τότε στα ΜΜΕ. Θα είχε αξία αν αντιδρούσατε στην μετατροπή ενός οικονομικού σκανδάλου που απ’ όσο φαίνεται είναι η Novartis και ως γιατρός το γνωρίζετε πολύ καλά, σε πολιτικό σκάνδαλο παραλείποντας ως οφείλατε, να ασχοληθείτε με το οικονομικό σκάνδαλο. Προφανώς γνωρίζετε ότι η φαρμακευτική δαπάνη το 2004 ήταν περίπου 2,5 δις ευρώ και έφτασε το 2009 στα 5,7 δις περίπου. Επι ΠΑΣΟΚ και υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου μειώθηκε και πάλι στα 2,5 δις. Πως διερευνήσατε αυτή την τεράστια αύξηση των κυβερνήσεων Καραμανλή;

Η λογική σειρά είναι να ερευνηθεί το οικονομικό σκάνδαλο πρώτα και αν προκύψουν πολιτικές ευθύνες τότε στα τάρταρα αυτοί οι πολιτικοί . Εσάς όμως άλλο σας ένοιαζε.

Η στοχοποίηση και συκοφάντηση των πολιτικών σας αντιπάλων. Θα είχε αξία αν εν τη τελέσει του εγκλήματος επιδεικνύατε κάποια ευαισθησία και αντιδρούσατε στην καταρράκωση των θεσμών και της ίδιας της Δημοκρατίας από την κυβέρνηση που υπηρετούσατε Τώρα είναι αργά για δάκρυα κ. βουλευτά…..

Όσο κι αν μάθατε πολύ καλά το παιγνίδι της επικοινωνίας – προπαγάνδας θάρθει η στιγμή που ο ελληνικός λαός θα αντιληφθεί την τεράστια ζημιά που κάνατε στην Αριστερά και στην Προοδευτική Παράταξη της χώρας. Την ευτελίσατε με τον κυνισμό σας, τα ψέματα σας, τις αντιδημοκρατικές σας λειτουργίες και τις διχαστικές σας λογικές. Την υπονομεύσατε με το δόγμα σας « όλα για την καρέκλα» αναδεικνύοντας τους γυρολόγους πολιτικούς ως σωτήρες της Προοδευτικής Παράταξης προσφέροντας πολύ κακή υπηρεσία στην Νέα Γενιά. Η Προοδευτική Παράταξη πάντοτε στηρίζονταν σε αξίες και είχε σημαία την Αλήθεια, την Δημοκρατία , τον σεβασμό στους θεσμούς, προωθούσε την εθνική συμφιλίωση κόντρα στον διχασμό

Γι’ αυτό δεν είχατε, δεν έχετε και δεν θα έχετε καμία σχέση με την Προοδευτική Παράταξη σε όσες μεταλλάξεις κι αν προχωρήσετε. Στο τέλος, όσο αργά κι αν είναι, θα απομείνετε με τους Καμμένους και την καραμανλική συνιστώσα των Ρασπούτινων. Ξεπλύνατε την καραμανλική Δεξιά προκειμένου να λεηλατήσετε το ΠΑΣΟΚ.

Μπράβο σας, τα καταφέρατε (εξάλλου από το 1989 το παλεύετε μαζί με την ΝΔ) και τώρα εδραιώσατε τη ΝΔ ως παράταξη της μεταμνημονιακής εποχής με ότι αυτό συνεπάγεται. Συγχαρητήρια!!! Αρκετοί προοδευτικοί πολίτες το εμπεδώσαμε και δεν ξεχνάμε. Θα σας το θυμίζουμε σε όλα τα βήματα της προσπάθειας σας να ξανααποκτήσετε την καρέκλα της εξουσίας . Εις το επανιδείν .

Σχόλια (3)

 • Γκέκας Γιώργος

  Αγαπητή συντρόφισσα μέσα από την καρδιά μου ΜΠΡΑΒΟ.
  Απλές αλήθειες που εύχομαι μετά από καιρό να τις ομολογήσουν και να τις παραδεχτούν περισσότεροι. Όταν θα πάψουμε να ψηφίζουμε από φόβο μην χαθούν ατομικά μας προνόμοια, θα μπορέσουμε να ξαναδούμε το σωστό για την κοινωνία και την χώρα μας. Θα αργήσουμε φοβάμαι. Γιατί ο λαϊκισμός ακόμα “είναι εδώ”. Συμφωνεί ο κος Σάκης με την απίθανη άποψη Τσίπρα ότι οι μισθοί σε μία χώρα αυξάνονται και μετά έρχεται η ανάπτυξη. Τώρα αυτό το ψέμα πρέπει να στηρίξει. Μετά από καιρό θα “μετανειώσει” πάλι και θα λαϊκίσει με καινούργια ψέματα. Και μετά πάλι θα μετανειώσει. Σαν την πεταλούδα που κάνει αυγά και αυτά γίνονται σκουλήκια και μετά γίνονται πεταλούδες και μετά κάνουν αυγά και πάλι γίνονται σκουλήκια……….

  Απάντηση
 • Jim Riflevinegar

  Πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από τον …Άκη Τζοχατζόπουλο, απεφάνθη η Βουλή των Ελλήνων μέσω …στόματος του προέδρου της επιτροπής, Ευαγγέλου Βενιζέλου(του πολού!!!),μετά από ενδελεχή έρευνα.Ουδεμία …συγνώμη διά το μέγα λάθος εζητήθη κατόπιν από το ΠΑΣΟΚ.Ούτε από την Βουλή.Οπότε…τσού ρε Λώρεν.
  Υ.Γ.Η εν λόγω επιτροπή πληρώθηκε κανονικώς και ουδέποτε ο Συνήγορος του Πολίτη ζήτησε τα χρήματα (του πολίτη)πίσω.Ούτε ανάγκασε τον πολύ να αναγνωρίσει την καλλιέργεια …ακακίας.
  Ευτυχείτε!!!

  Απάντηση
 • Δικαιόπολης

  Άλλοι έστρωσαν το δρόμο.
  Κυρία Κασσοπούλου
  Πριν από όλα θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι που έχει άμεση σχέση με τα γραφόμενα σου.
  Τον Ιούλιο του 2001 συνεδρίασε το ΕΣΥΛ (Εθνικό Συμβούλιο Λογιστικής ) με σκοπό να εγκρίνει τα υποβαλλόμενα σε αυτό κλαδικά Λογιστικά σχέδια των Νοσοκομείων και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης δηλαδή των Δήμων και των Κοινοτήτων. Τα εν λόγω σχέδια είχαν καταρτιστεί από μια ομάδα εργασίας λογιστών την οποία συγκρότησε η τότε ηγεσία του Υπ. Εθνικής Οικονομίας.
  Το ΕΣΥΛ τα απέρριψε και τα δύο. Οι λόγοι της απόρριψης ήταν κυρίως μια σειρά τεχνικών λογιστικών ελλείψεων.
  Στο τέλος της συνεδρίασης σε μια από τις παρελκόμενες συζητήσεις που συνήθως γίνονται, ένα νεαρό μέλος του σώματος του ΕΣΥΛ είπε, πως διαφαίνεται οι δύο αυτοί τομείς θα είναι οι πλέον σπάταλοι και θα γίνουν ο τάφος της Ελληνικής οικονομίας.
  Τα εν λόγω κλαδικά σχέδια πιθανόν να εφαρμόστηκαν χωρίς την έγκριση του ΕΣΥΛ, η ιστορία πάντως επιβεβαίωσε το νεαρό προφήτη. ( Το 2001 κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ). Ύστερα το 2004 ήρθε η ΝΔ το που πήγε η φαρμακευτική δαπάνη είναι γνωστό, προσθέστε σε αυτή και τη δαπάνη των Δήμων και κοινοτήτων και την περιβόητη Ολυμπιάδα και τότε αποδώστε πολιτικές ευθύνες.
  Σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ των σοσια-ΛΗΣΤΩΝ, ακούστε μόνο τη συνομιλία του Άκη με το Σπώκο, και θα διαπιστώσετε πως ποιο μεγάλη ηθική σήψη δεν υπάρχει.
  Όσο για το Γιάννο σας επισυνάπτω κάτι σε ποίηση που έχει ήδη δημοσιευτεί από την φιλόξενη ιστοσελίδα της Τρικκηπρες.
  Ο σοσια-Ληστής
  Στη φυλακή έβαλανε
  Το Γιάννο το λεβέντη
  Το σοσια-ληστή μας
  Τον κάποτε αφέντη.

  Κι όλος ο κόσμος χαίρετε
  Σε ολόκληρη τη Χώρα
  Που τον εμπουζουργιάσανε
  Και μέσα είναι τώρα.

  Για πες μας Γιάννο όμορφε
  Με το χαμόγελο σου
  Πως βρέθηκαν τόσα λεφτά
  Στο λογαριασμό σου.

  Λογαριασμούς εσκάρωνες
  Στις τράπεζες αράδα
  Έξυπνα τα σχεδίασες
  Μα υπήρξε χαραμάδα.

  Όλα όσα μας λήστεψες
  Πρέπει να μοιραστούνε
  Και στο Λαό να έρθουνε
  Γιατί πολλοί πεινούνε.

  Γιάννο μου το μητρώου σου
  Το έχεις λερωμένο
  Και τ’ όνομα σου φαίνεται
  Χιλιο-βρωμισμένο

  Αυτό ήταν το ΠΑΣΟΚ που το αγάπησε και το στήριξε ο Ελληνικός Λαός;
  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή