"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

ΑΡΗΣ-Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ 3-2 – ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΤ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Α.Ο. Τρίκαλα έμεινε πάλι με τις εντυπώσεις στο ματς απέναντι στον Άρη , όπως και στον αγώνα με τη Λαμία. Δεν πήρε τίποτα , δεν πρόσθεσε βαθμούς και έχει μείνει πίσω βαθμολογικά.

https://youtu.be/zXuRUOo17lM?t=451


Η ομάδα των Τρικάλων γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Άρη, σ’ ένα παιχνίδι όπου το αποτέλεσμα αδικεί την Τρικαλινή ομάδα, αφού το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήρθε από θέση οφσάιντ και στο 84’ δεν δόθηκε πέναλτι στον Γιαννιτσάνη. Από κει και πέρα, υπήρξαν αμυντικά λάθη στα γκολ και γενικά όταν έκανε επιθέσεις ο Άρης τα γκολ ήταν εύκολα για τους γηπεδούχους . Ειδικά στο δεύτερο γκολ του Άρη υπήρξε μεγάλη σύγχιση στην περιοχή και στο 3-2 ο Σιδεράκης κάνει λάθος και δίνει την μπάλα στον Ίλιτς που μπήκε και σούταρε στην κλειστή γωνία.
Δυστυχώς τα Τρίκαλα έχουν μείνει από  επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή και έξι από την δεύτερη θέση και αν κερδίσει  η Λαμία στα Χανιά η διαφορά από την κορυφή θα πάει στους εννιά πόντους.
Από κει και πέρα τα Τρίκαλα ήταν πολύ καλά απέναντι στον Άρη  στο γήπεδο αλλά για να ανέβεις κατηγορία πρέπει να πάρεις νίκες και αυτές δεν έρχονται. Ας ελπίσουμε ότι η συνέχεια θα είναι αυτή που αξίζει για την ομάδα .

Το δεύτερο ημίχρονο όλα τα λεφτά. Μπήκαν και τα πέντε γκολ μετά το 0-0 του πρώτου μέρους.   Ο Κουσκουνάς με σουτ στην περιοχή στο 49΄  άνοιξε το σκορ για τους «κυανέρυθρους» για το 0-1. Τρία λεπτά μετά ο Άρης το 1-1. Φάουλ του Τάτου στην καρδιά της άμυνας και ο Μπαργκάν στο 52΄με κεφαλιά το γκολ.

Στο  62΄ο Ίλιτς έδωσε προβάδισμα στον Άρη μετά από σύγχιση στην άμυνα και χωρίς να διώχνουν οι αμυντικοί σούταρε και έκανε το 2-1 με τους Τρικαλινούς να διαμαρτύρονται ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάϊντ και  φαίνεται να είναι μπροστά από τους αμυντικούς όταν έγινε το σουτ.
Αντέδρασαν τα Τρίκαλα και ισοφάρισαν με ωραία κεφαλιά  του Γιαννιτσάνη μετά το φάουλ του Τζάκσον για το 2-2 στο 71′.
Το γκολ της νίκης του Άρη ήρθε μετά από λάθος απομάκρυνση του Σιδεράκη. Σε ελεύθερο σουτ έστειλε την μπάλα πάνω στον Ίλιτς που κέρδισε τη χαμένη μπαλιά , προχώρησε και με σουτ στην κλειστή γωνία  έδωσε τη νίκη στον Άρη με 3-2.

Οι των Τρικάλων φωνάζουν στον διαιτητή Βρέσκα στο 85΄ όταν  ο Διούδης έχασε την μπάλα  και στη συνέχεια για να την μπλοκάρει παρέσυρε και τον Γιαννιτσάνη, αλλά ο διαιτητής από την Ημαθία έδειξε κίτρινη στον ποδοσφαιριστή των Τρικάλων.
Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (80΄ Νέτο), Ανάκογλου (46΄Παυλίδης), Μπαργκάν, Ίλιτς, Τάτος, Μιλούνοβιτς (73΄ Τζεμπούρ).
Α.Ο. Τρίκαλα (Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Νιάρος (68΄ Τζάκσον), Πίντο, Βέρτζος, Σερτζίνιο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς (78΄ Μίγκας), Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννης (86΄ Δουκάκης).

Η φωτό από το pressaris.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης