"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία- Ανταρσία για την Ανατροπή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία- Ανταρσία για την Ανατροπή χαιρετίζει τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία που τη στήριξαν ενεργά με την ψήφο τους, επιτυγχάνοντας τόσο την εδραίωση του σχήματος ως το κύριο πυλώνα έκφρασης της αντικαπιταλιστικής – ανατρεπτικής αριστεράς υπέρ του αγωνιζόμενου λαού στη Θεσσαλία όσο και την για τρίτη συνεχόμενη φορά εκλογή περιφερειακού συμβούλου.

Τα Τρίκαλα ανοίγουν την αγκαλιά τους στη Μυρσίνη – Η κόρη του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος

Δηλώνουμε παρόντες και παρούσες στην οργάνωση των αγώνων και τη δημιουργία ενός αποφασιστικού νικηφόρου κινήματος. Θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε τη φωνή του ανεξάρτητου κινήματος εντός, εκτός κι εναντίον όλων των αντιδραστικών αποφάσεων που θα ψηφίζονται στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Θα συνεργαστούμε με κάθε δύναμη που αντιπαλεύει επιμέρους ή συνολικά αυτή την πολιτική, ώστε να μπορεί να υπάρξει φωνή και πράξη αντίστασης, διεκδίκησης κι ανατροπής.

Η Τρικαλινή «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία»

Κυρίως όμως δεσμευόμαστε ότι, θα φέρουμε στο περιφερειακό συμβούλιο, τη φωνή των πραγματικών πρωταγωνιστών, θα συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας στο συντονισμό της δράσης τους, στην άνοδο της λαϊκής αυτοπεποίθησης ότι μπορεί να ανατρέπει ότι δυναστεύει τη ζωή της και να διεκδικεί θαρρετά ότι δικαιούται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης