Ασημένιο μετάλλιο ο Γιάννης Τρίγκας στο six days enduro! Reviewed by Momizat on . Η ολυμπιάδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2015 ήταν στην Σλοβακία! Με 6 οδηγούς η ελληνική αποστολή κατάκτησε τη 18η θέση ανάμεσα σε 30 χώρες. Δυο τρικαλι Η ολυμπιάδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2015 ήταν στην Σλοβακία! Με 6 οδηγούς η ελληνική αποστολή κατάκτησε τη 18η θέση ανάμεσα σε 30 χώρες. Δυο τρικαλι Rating: 0

Ασημένιο μετάλλιο ο Γιάννης Τρίγκας στο six days enduro!

Ασημένιο μετάλλιο ο  Γιάννης  Τρίγκας στο six days enduro!

Η ολυμπιάδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2015 ήταν στην Σλοβακία!
Με 6 οδηγούς η ελληνική αποστολή κατάκτησε τη 18η θέση ανάμεσα σε 30 χώρες. Δυο τρικαλινοί οδηγοί Τρίγκας και Ζώρας δώσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε έναν αγώνα 6 ήμερων!
Η ατυχία χτύπησε  τον Ζώρα όταν ο πίσω τροχός του διαλύθηκε και δεν μπόρεσε να φτάσει σε σέρβις για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Γιάννης Τρίγκας: είναι το τρίτο μου μετάλλιο στο θεσμό και είμαι πολύ χαρούμενος! Δούλεψα πολύ όλο το καλοκαίρι για να είμαι έτοιμος. Ο αγώνα ήταν πραγματικά σκληρός, καλύψαμε 1.380 χιλιόμετρα. Κρίμα για
τον Αλέξη αλλά στους αγώνες δεν μπορείς να τα προβλέψεις αυτά.

Αλέξης Ζώρας: μεγάλη εμπειρία να αγωνιστώ στο μεγαλύτερο  αγώνα enduro! Μέχρι τη στιγμή της ζημιάς στη μοτοσυκλέτα μου όλα πήγαιναν καλά και ένιωθα ωραία! Κρατάω τα θετικά του αγώνα και συνεχίζουμε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή