Αυξήθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων το τελευταίο δίμηνο Reviewed by Momizat on . Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στη χώρα μας το τελευταίο δίμηνο, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Όπως επισημαίνει ο Σύνδεσμος Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στη χώρα μας το τελευταίο δίμηνο, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Όπως επισημαίνει ο Σύνδεσμος Rating: 0

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων το τελευταίο δίμηνο

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων το τελευταίο δίμηνο

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στη χώρα μας το τελευταίο δίμηνο, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Όπως επισημαίνει ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, τον Ιούλιο υπήρξε αύξηση 28,5% σε σχέση με το 2018 ενώ τον Αύγουστο 24,3%.

Πιο συγκεκριμένα, τον Ιούλιο πουλήθηκαν συνολικά 11.722 οχήματα, ενώ τον επόμενο μήνα 9.594, ενώ συνολικά, στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2019 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών είναι αυξημένες κατά + 9,8% ως προς το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Αύξηση στις πωλήσεις παρατηρείται και στα καινούργια φορτηγά (+18,2%) από τις αρχές του έτους με 7.776 συνολικές πωλήσεις, ενώ και στα καινούρια δίκυκλα (πλέον των 50 cc) οι ταξινομήσεις (27.928) υπήρξαν αυξημένες κατά 12,3% συγκριτικά με το 2018.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή