Αυτούς που βλέπεις πάλι θα τους ξαναδείς …. Reviewed by Momizat on . Αντώνης Σαμαράς , Κωστας Σκρέκας και Άδωνης Γεωργιαδης θέλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση για να εφαρμόσει το …πρόγραμμά της, αλλά δεν λένε πως το πρόγραμμα είναι προα Αντώνης Σαμαράς , Κωστας Σκρέκας και Άδωνης Γεωργιαδης θέλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση για να εφαρμόσει το …πρόγραμμά της, αλλά δεν λένε πως το πρόγραμμα είναι προα Rating: 0

Αυτούς που βλέπεις πάλι θα τους ξαναδείς ….

Αυτούς που βλέπεις πάλι θα τους ξαναδείς ….

Αντώνης Σαμαράς , Κωστας Σκρέκας και Άδωνης Γεωργιαδης θέλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση για να εφαρμόσει το …πρόγραμμά της, αλλά δεν λένε πως το πρόγραμμα είναι προαποφασισμένο για τις επόμενες δεκαετίες .

Μάλιστα, θα είναι υπέροχο οι Έλληνες να ψηφίσουν σε ποσοστό 44% τον Κυριάκο Μητσοτάκη -όπως είχαν κάνει με τον Γιώργο Παπανδρέου-, ώστε να αποδείξουν πως έχουν τρελή αίσθηση του χιούμορ αλλά και να δικαιώσουν όσους έφυγαν από την Ελλάδα για να σωθούν από την βλακεία.

Λογικά, μετά τη νέα χρεοκοπία θα έχουμε συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ, για να σώσουν μαζί τη χώρα, εκτός αν ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να περιμένει λίγο, για να φέρει μετά μόνος του την ελπίδα για μια ακόμα φορά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή