"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Αυτόν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή θέλει σαν τρελός ο Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική «Bild», ο Έλληνας στόπερ έχει τραβήξει με τις εμφανίσεις του το βλέμμα των Ισπανών, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του τον αντικαταστάτη του Πέπε.

Ο 33χρονος Πορτογάλος δεν έχει ανανεώσει ακόμα με την Ρεάλ και στον σύλλογο εξετάζουν την πιθανότητα ο κεντρικός αμυντικός να θέλει να αποχωρήσει στο τέλος του καλοκαιριού, μιας και ο Ραφαέλ Βαράν ολοένα και κερδίζει έδαφος.

Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει πως η ομάδα της Μαδρίτης είχε στείλει σκάουτερ στα πρόσφατα παιχνίδια της Ντόρτμουντ κόντρα σε Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ για το γερμανικό πρωτάθλημα, ώστε να δει από κοντά τον διεθνή Έλληνα αμυντικό. Σίγουρα, βέβαια, ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι συνεργάτες του θα είχαν παρακολουθήσει τον Παπασταθόπουλο στα μεταξύ τους παιχνίδια για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εμπόδιο στο πιθανό «φλερτ» στέκεται το συμβόλαιο του 28χρονου στόπερ με τους «Βεσταφαλούς» το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 αλλά και η επιθυμία της Ντόρτμουντ να διατηρήσει στις τάξεις της τον ικανότατο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, τα παραπάνω εμπόδια δεν είναι τα μοναδικά καθώς οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση των Μαδριλένων θα εξαρτηθεί από την απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου, το οποίο θα αποφασίσει για τον αν θα συνεχιστεί τελικά η απαγόρευση των μεταγραφών για την «βασίλισσα» μέχρι και το 2018 ή θα γίνει αποδεκτή η έφεση της Ρεάλ Μαδρίτης και θα μειωθεί η ποινή.

Σε περίπτωση, πάντως, που οι «μερένχες» εκτίσουν κανονικά την ποινή που τους έχει επιβληθεί από την ΦΙΦΑ και ο Πέπε φύγει από την ομάδα, αυτό αυτομάτως σημαίνει πως η «βασίλισσα» θα μείνει με 2 κεντρικούς αμυντικούς, τον αρχηγό της Σέρχιο Ράμος αλλά και τον Ραφαέλ Βαράν.

Πηγή: Sport-fm

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης