Αφιππεύσατε κύριοι…. Reviewed by Momizat on . Να δεχτώ ως "σπλήνα" δεξιός, ότι ο Μαράβας ήθελε να εντάξει στο ΕΣΠΑ τον δρόμο για το στάβλο του (δεν είναι η μοναδική περίπτωση πιστέψτε με) η τη βλακώδη περίπ Να δεχτώ ως "σπλήνα" δεξιός, ότι ο Μαράβας ήθελε να εντάξει στο ΕΣΠΑ τον δρόμο για το στάβλο του (δεν είναι η μοναδική περίπτωση πιστέψτε με) η τη βλακώδη περίπ Rating: 0

Αφιππεύσατε κύριοι….

Αφιππεύσατε κύριοι….

Να δεχτώ ως «σπλήνα» δεξιός, ότι ο Μαράβας ήθελε να εντάξει στο ΕΣΠΑ τον δρόμο για το στάβλο του (δεν είναι η μοναδική περίπτωση πιστέψτε με) η τη βλακώδη περίπτωση του προπονητικού κέντρου στο Βροντερό, την ώρα που ο Δήμος του στερείται βασικών υποδομών. 

Ο κύριος Αγοραστός γιατί το ενέταξε και το υλοποίησε ;

Γιατί ο Περιφερειάρχης, ενώ τα σχολεία του νομού και τα ευαγή ιδρύματα (γηροκομείο, ίδρυμα χρόνιων παθήσεων κλπ) στερούνται ενεργειακής προστασίας, δίνει αφειδώς στον κύριο Γιαγιάκο το τερατώδες ποσό των 500 χιλ ευρώ, για την ενεργειακή αναβάθμιση του ιδιόκτητου κτιρίου του επιμελητηρίου Τρικάλων ;

Κάποιοι επιτέλους σε τούτο τον τόπο, πρέπει να αντιληφθούν ότι έχουν συνυπευθυνότητα και δεν επανεξελέγησαν επειδή ήταν πετυχημένοι (Δήμαρχοι και Περιφερειάρχης) αλλά γιατί η ΝΔ σάρωνε και οι ίδιοι είχαν την τύχη να έχουν ανύπαρκτους αντιπάλους.

Νεοδημοκράτης

Σχόλια (1)

  • Λαικοδεξιος

    Μικροπολιτική δίχως ορια απο τον Αγοραστο.Ο Μαραβας φταιει που δεν προχωράει το φράγμα και οχι οι 10 κυβερνήσεις που έχουν περάσει απο τότε που υποτίθεται θα ήταν έτοιμο προς παράδοση.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή