Α, σκάνδαλο! Reviewed by Momizat on . Καθώς έχουμε μπει στην προεκλογική περίοδο, γίνεται χαμός από «σκάνδαλα» των προηγούμενων κυβερνήσεων, ενώ η Νέα Δημοκρατία απειλεί με ειδικά δικαστήρια για στε Καθώς έχουμε μπει στην προεκλογική περίοδο, γίνεται χαμός από «σκάνδαλα» των προηγούμενων κυβερνήσεων, ενώ η Νέα Δημοκρατία απειλεί με ειδικά δικαστήρια για στε Rating: 0

Α, σκάνδαλο!

Α, σκάνδαλο!

Καθώς έχουμε μπει στην προεκλογική περίοδο, γίνεται χαμός από «σκάνδαλα» των προηγούμενων κυβερνήσεων, ενώ η Νέα Δημοκρατία απειλεί με ειδικά δικαστήρια για στελέχη της σημερινής κυβέρνησης, αν γίνει κυβέρνηση.

Δεν ξέρω ποιος τα παίρνει στα σοβαρά όλα αυτά.

Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως θα αποδοθεί Δικαιοσύνη για τα σκάνδαλα, όταν δεν αποδόθηκε Δικαιοσύνη για την χρεοκοπία της χώρας;

Εκτός αν είναι σκάνδαλο η υπόθεση Novartis και δεν είναι σκάνδαλο η χρεοκοπία της χώρας.

Βέβαια, αν παρατηρήσει κάποιος, θα δει ότι σκάνδαλα στην Ελλάδα θεωρούνται υποθέσεις που έχουν αποκαλυφθεί από διωκτικές αρχές και δημοσιογράφους άλλων χωρών, ενώ αφορούν και άλλες χώρες.

Όπως η υπόθεση της Siemens, η λίστα Λαγκάρντ, η υπόθεση Novartis και άλλες.

Γιατί θεωρούνται σκάνδαλα αυτές οι υποθέσεις;

Επειδή δεν μπορούν να τις αποκρύψουν.

Όσο και να χτυπιούνται τα παπαγαλάκια των ολιγαρχών, υπάρχει και το Διαδίκτυο, για να ενημερωνόμαστε.

Μπορεί οι θείτσες και τα παππούδια να ενημερώνονται αποκλειστικά από τους Αυτιάδες και τους Πορτοσάλτε, αλλά, για τους υπόλοιπους, υπάρχουν και …δημοσιογράφοι σε αυτό τον κόσμο.

Επίσης, υπάρχει και η σύγκριση με τις άλλες χώρες. Και ο πλανήτης παρακολουθεί.

Δεν γίνεται στις υπόλοιπες χώρες να δικάζονται και να καταδικάζονται πολιτικά στελέχη για ένα διεθνές σκάνδαλο, και στην χρεοκοπημένη Ελλάδα -για το ίδιο σκάνδαλο- να λέμε πως δεν υπάρχει σκάνδαλο.

Βέβαια, για τους δημοσιογράφους της κυβέρνησης και των ολιγαρχών που στηρίζουν την κυβέρνηση, όλοι τα κυβερνητικά στελέχη είναι άψογα και ακέραια, και όλοι οι αντίπαλοι διεφθαρμένοι και σάπιοι, ενώ για τους δημοσιογράφους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των ολιγαρχών που στηρίζουν την Νέα Δημοκρατία, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Φυσικά, όλοι τους ξέρουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποδοθεί Δικαιοσύνη για κανένα σκάνδαλο.

Όχι επειδή δεν υπάρχουν σκάνδαλα -υπάρχουν, αφού ο καπιταλισμός είναι μόνο απάτες και σκάνδαλα- αλλά επειδή, ακόμα και αν δεχτούμε πως λειτουργούσε η Δικαιοσύνη στη χώρα μας και οδηγούνταν στην Δικαιοσύνη οι πολιτικοί των προηγούμενων κυβερνήσεων, η σημερινή κυβέρνηση έχει πάρα πολλά στελέχη από το ΠΑΣΟΚ -και όχι μόνο- που συμμετείχαν στις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Οπότε, κανέναν τους δεν συμφέρει να αποδοθεί Δικαιοσύνη για τα σκάνδαλα, γιατί θα έρθει και η δική τους σειρά.

Οπότε, γιατί γίνεται όλος αυτός ο χαμός;

Ο χαμός γίνεται για να οδηγήσουν τους πολίτες στις κάλπες.

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία συνεργάζονται άψογα σε αυτό.

Όπως συνεργάζονταν άψογα στο παρελθόν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ακόμα και μετά την χρεοκοπία της χώρας.

Μια θλιβερή χώρα με γελοίους πολιτικούς και πολλούς γελοίους πολίτες.

Που, βέβαια, όλοι τους νομίζουν πως είναι γαμάτοι.

Μπράβο σε όλους. Συγχαρητήρια.

pitsirikos.net

Σχόλια (2)

 • Δικαιόπολης

  Αγαπητέ Δεξιέ ΨΑΛΤΗ
  Μα είναι απλό, έρχονται εκλογές και ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός πρέπει να φανατιστεί, να συσκοτιστεί ο τρόπος σκέψης του, να αποπροσανατολιστεί, να γίνουν ανούσιες συζητήσεις στα κανάλια και άλλα πολλά σκοταδιστικά και τελικά να τους ψηφίσει ξανά.
  Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα πραγματικά προβλήματα του Λαού παρά μόνο η ψήφος του.
  Όλοι τους υποσχέθηκαν, ψηφίστηκαν, κυβέρνησαν, δεν πραγματοποίησαν, άρα μας εξαπάτησαν. Να είσαι βέβαιος πως το ίδιο θα κάνουν και αυτή τη φορά.
  Τα σκάνδαλα είναι μια καλή εφεύρεση για την παραπλάνηση του Λαού συνεργούντων βεβαίως –βεβαίως και των γενναίως στηριζόμενων μέσων ενημέρωσης.
  Σε ότι αφορά το μέγα σκάνδαλο της χρεωκοπίας τη διαχρονική ευθύνη τη φέρνου όλοι εκείνοι που κυβέρνησαν τη χώρα στη μετά Μάαστριχ εποχή, και έτσι δεν μιλάει κανείς. γιατί είναι όλοι.
  Εδώ οι υπεύθυνοι για τη χρεωκοπία χώρα μας με τις αλόγιστες πολιτικές τους, δεν βλέπουν πουθενά κανένα σκάνδαλο, αλλά ευτυχώς για τον εναπομείναντα σκεπτόμενο Λαό, έχουν και όνομα και επώνυμο και γνωστές πολιτικές. Καταχρέωσαν τη χώρα και τώρα καλούν το Λαό να πληρώσει τα σπασμένα των έργων και του πλουτισμού των.

  Αλλά τι λέμε τώρα, μόνο το θέμα των κατηγορουμένων της υπόθεσης του ελλείμματος του 2009 (Υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ) το οποίο έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και δεν προχωράει να σκεφθείτε, όλα τα άλλα περιττεύουν.
  Να σκεφθείτε ακόμη ότι πληρώνουμε και τα δικαστικά έξοδα του Γεωργίου και της παρέας του, φαντασθείτε πως έχουν τα πράγματα και με αυτό το ζήτημα δεν ασχολείται κανένα πολιτικό κόμμα.

  Δικαιόπολης

  Απάντηση
 • Δικαιόπολης

  Αγαπητέ Δεξιέ ΨΑΛΤΗ

  Επανέρχομαι στο θέμα του μεγαλύτερου σκανδάλου όλων των εποχών, που καθώς αντιλαμβάνεστε είναι η παραποίηση των δεδομένων του ελλείμματος του 2009 και γενικότερα της διαχείρισης, τόσο των μακροοικονομικών δεδομένων της χώρας μας, με βάση τα οποία συρθήκαμε στη δίνη των μνημονίων, όσο και τις αλόγιστες σπάταλες και πολιτικές όλων των μετά το Μάαστριχ κυβερνήσεων και θα ήθελα μια υπεύθυνη, θέση τοποθέτηση, άποψη, ανταπάντηση από οποιονδήποτε πολιτευτή ή εκπρόσωπο από οποιοδήποτε κόμμα.
  Αναρωτιέμαι ενδιαφέρεται κανείς για το τεράστιο αυτό θέμα ναι ή όχι;
  Οι επισήμως κατηγορούμενοι (αρχικά από τους Εισαγγελείς για τη Διαφθορά Πεπόνη –Μουζακίτη) για το θέμα αυτό, θα πάνε στη δικαιοσύνη, ναι ή όχι;
  Θα εξεταστούν ποτέ τα δεδομένα, οι αριθμοί και οι μέθοδοι προσδιορισμού του ελλείμματος του 2009, ώστε επί τέλους να λάμψει η πραγματική αλήθεια και αν οι κατηγορούμενοι είναι αθώοι να δικαιωθούν ή αν είναι ένοχοι να αποδοθούν τα δέοντα, ναι ή όχι;
  Τουλάχιστον ας πάει η υπόθεση στο ακροατήριο αφού τα δικαστικά τους τα πληρώνει ο φορολογούμενος Έλληνας πολίτης.

  Αναμένω απάντηση.
  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή