"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Βασίλης Κρανιάς : Θα συνεισφέρω στην προσπάθεια του Δημήτρη Παπαστεργίου να πάμε τα Τρίκαλα ακόμη πιο μπροστά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι μέρος της φύσης μου. Από μικρό παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι ενεργός. Να θέλω κι εγώ να συνεισφέρω, με όλες μου τις δυνάμεις, σ’ αυτό που ονομάζεται κοινωνικό σύνολο.

Κι αυτό κάνω με συνέπεια εδώ και καιρό. Είτε στο Εργατικό Κέντρο, είτε  ως πρόεδρος των Τεχνολόγων Γεωπόνων, είτε ως πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Τρικάλων, είτε ως απλός πολίτης και επαγγελματίας.  Με βάση αυτή την προτεραιότητά μου δεν ήταν δύσκολο για μένα να πω το ναι στην τιμητική πρόταση του Δημήτρη Παπαστεργίου και να κατέβω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα, στον τόπο που γεννήθηκα, ζω, δραστηριοποιούμαι και αγαπώ.

Τη Δημοτική Ενότητα Μεγάλων Καλυβίων, όπου θέλω να επιστρέψω με προσφορά  στον κάθε άνθρωπο,  την αγάπη που όλα αυτά τα χρόνια μου έδειξαν συγχωριανοί και  οι συνδημότες μου.

Δεν μου αρέσουν τα βαρύγδουπα μηνύματα και δεν ταιριάζουν αυτά στους ανθρώπους της γενιάς μου. Θέλω να απευθύνω σ’ όλους ένα κάλεσμα να έρθουν να ψηφίσουν και να επιλέξουν εκείνους που θεωρούν ικανότερους και αποτελεσματικότερους.

Εκείνους που μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους. Εκείνους που ξέρουν ότι θα τους έχουν και την επόμενη μέρα δίπλα τους.

Αυτό που θέλω να πω στους συνδημότες μου είναι πωςειμαι ένας  απ’ σας και πως αν με τιμήσετε με τη ψήφο σας και μου δώσετε τη δύναμη να σας εκπροσωπήσω, θα δώσω τον εαυτό μου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας”.

Ελπίζω να με τιμήσουν με τη ψήφο σας και να είστε βέβαια ότι θα σταθώ με την καρδιά και όλες τις δυνάμεις δίπλα σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης