«Βατερλό» το ΞΕΝΙΑ Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Μια από τις αρνητικές ειδήσεις της ημέρας είναι η απένταξη από το πρόγραμμα χρηματοδότησης του περίφημου ΞΕΝΙΑ της Καλαμπάκας όπου δυστυχώς από την αναφορά του Μια από τις αρνητικές ειδήσεις της ημέρας είναι η απένταξη από το πρόγραμμα χρηματοδότησης του περίφημου ΞΕΝΙΑ της Καλαμπάκας όπου δυστυχώς από την αναφορά του Rating: 0

«Βατερλό» το ΞΕΝΙΑ Καλαμπάκας

«Βατερλό» το ΞΕΝΙΑ Καλαμπάκας

Μια από τις αρνητικές ειδήσεις της ημέρας είναι η απένταξη από το πρόγραμμα χρηματοδότησης του περίφημου ΞΕΝΙΑ της Καλαμπάκας όπου δυστυχώς από την αναφορά του Υπουργείου προκύπτει πως αυτό οφείλεται σε τεράστια λάθη και παραλήψεις και χωρίς ελάχιστο ίχνος ανταγωνιστικότητας στις προβλεπόμενες μελέτες .

Αυτό σημαίνει μία παταγώδη αποτυχία ενώ για το «μπαλκόνι των Μετεώρων» , το οποίο εδώ και χρόνια παραμένει ρημαδιό , χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία αξιοποίησης του.

Ασφαλώς η εξέλιξη αυτή φρενάρει την ανάπτυξη του τόπου ενώ χάθηκαν και δεκάδες θέσεις εργασίας .

Τόσο δύσκολη ήταν μία πλήρης και τεκμηριωμένη πρόταση, για την ένταξή του ΞΕΝΙΑ στο σχετικό πρόγραμμα  χρηματοδότησης ;

Η αιτιολογία της απόρριψης καταδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν μεγάλα ζητήματα του δήμου ενώ ήταν εμφανής η αδυναμία να δοθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Ας ελπίσουμε ότι η νέα δημοτική αρχή της Καλαμπάκας θα δει το θέμα σοβαρά .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή