"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Βολιώτισσα άνοιξε 6 μαγαζιά μέσα στη κρίση και έχει 40 άτομα προσωπικό!

lafarm

Σχετικά άρθρα

6 καταστήματα στον Βόλο, σχέδια για ακόμα περισσότερα, όπως και σχέδια για ανάπτυξη και εκτός πόλης!

Ταυτόχρονα, 40 άτομα προσωπικό και όλα αυτά μέσα στη κρίση!

Αποτέλεσμα εικόνας για Βολιώτισσα άνοιξε εξι μαγαζια μεσα στην κριση

Αυτή είναι η Μίνα Τόλιου, που μέσα στη γενικότερη μαυρίλα που ζούμε μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον των βολιώτικων επιχειρήσεων, αλλά κυρίως δίνει ελπίδα σε 40 οικογένειες που ζουν από αυτή και τα όνειρα της!

Όλοι μαζί μια οικογένεια, όλοι μαζί για ένα στόχο, να σας προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα στη πιο χαμηλή τιμή. Σκοπός τους κάθε μέρα να σας κερδίζουν όλο και περισσότερο, γι αυτό και όποιος φτάνει στα καταστήματα τους, δεν τους αλλάζει!

Η Μίνα είναι μια ευαίσθητη ψυχή, ένας καλός και δοτικός άνθρωπος, γεμάτος αγάπη, αλλά ταυτόχρονα δυναμική και δημιουργική. Σκυλί στη δουλειά της και κυρίως δίκαιη στους υπαλλήλους της, που την λατρεύουν και την αγαπούν, δίνοντας έτσι τον καλύτερο εαυτό τους για τα μαγαζιά της!

Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχία. Δεν υπάρχουν αφεντικά και εργαζόμενοι, αλλά μόνο ένας κοινός στόχος: Να μείνει ο πελάτης ευχαριστημένος!

Όλοι μαζί στα δύσκολα, όταν η Μίνα ξεκίναγε, όλοι μαζί και στην ανάπτυξη!

Κοίταξε την κρίση κατάματα και δεν το έβαλε στα πόδια. Έμεινε εκεί και πάλεψε, όχι απλά προσπαθώντας να συντηρήσει ότι είχε, όχι απλά με την στρατηγική της άμυνας, αλλά μ επίθεση, ανοίγοντας νέα μαγαζιά, κάνοντας τον σταυρό της και ελπίζοντας δουλεύοντας σκληρά πως θα δικαιωθεί!

Δεν φοβήθηκε. Τον τρόμαξε τον φόβο και την έκανε μ ελαφρά!

Ο πόλεμος που δέχτηκε μεγάλος και πολλές φορές συντονισμένος, γιατί δυστυχώς δεν χαίρονται όλοι να βλέπουν Βολιώτες να εξελίσσονται…

Και πάλι όμως, τους χαμογέλασε, έκανε τον σταυρό της, συνέχισε να δίνει την μάχη της ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ, όντας σήμερα πιο δυνατή από ποτέ!

Μίνα Τόλιου, πρότυπο επαγγελματία και μαχήτριας!

Μια δική μας πρωταθλήτρια….

Πηγή: volonakinews.g

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης