Βραβεία για τον καλύτερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό στα Τρίκαλα! Reviewed by Momizat on . Περισσότερο γιορτινό χρώμα στη πόλη επιχειρεί να δώσει ο Δήμος Τρικκαίων και …προχωρά στη βράβευση των καλύτερα στολισμένων σπιτιών και βιτρινών καταστημάτων τη Περισσότερο γιορτινό χρώμα στη πόλη επιχειρεί να δώσει ο Δήμος Τρικκαίων και …προχωρά στη βράβευση των καλύτερα στολισμένων σπιτιών και βιτρινών καταστημάτων τη Rating: 0

Βραβεία για τον καλύτερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό στα Τρίκαλα!

Βραβεία για τον καλύτερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό στα Τρίκαλα!

Περισσότερο γιορτινό χρώμα στη πόλη επιχειρεί να δώσει ο Δήμος Τρικκαίων και …προχωρά στη βράβευση των καλύτερα στολισμένων σπιτιών και βιτρινών καταστημάτων της πόλης!

Στην συγκρότηση 2 Επιτροπών προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων προκειμένου να διοργανώσει διαγωνισμό αξιολόγησης Χριστουγεννιάτικου διακόσμου εξωτερικής όψης οικίας, και στολισμένης βιτρίνας εμπορικού καταστήματος.
Με τον τρόπο αυτό, επιχειρείται να επιβραβευτούν οι δημότες που συνέβαλαν στολίζοντας την εξωτερική όψη της οικίας τους, με αποτέλεσμα να εμφανίζει την πιο εντυπωσιακή στολισμένη οδό της πόλης.
Η  5μελής Επιτροπή που θα κρίνει τους συμμετέχοντες θα συσταθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και θα απαρτίζεται από 4 Μέλη του και 1 Αρχιτέκτονα  υπάλληλο  του Δήμου Τρικκαίων.
Επίσης  ο Δήμος Τρικκαίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, θα βραβεύσουν τους ιδιοκτήτες 3 καταστημάτων της πόλης οι οποίοι  θα εμφανίζουν κατά την διάρκεια των εορτών τις ωραιότερες στολισμένες βιτρίνες.
Η 5μελής Επιτροπή που θα κρίνει τους συμμετέχοντες θα αποτελείται από 2 Μέλητου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, 2 μέλη που θα ορίσει το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και 1 αρχιτέκτονα υπάλληλο του Δήμου Τρικκαίων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή