"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Βραβεύθηκαν φοιτήτριες δημοσιογραφίας από την Ενωση Συντακτών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε τρεις πρωτοετείς φοιτήτριες, που εισήχθησαν σε σχολές δημοσιογραφίας της χώρας μας, απονεμήθηκαν φέτος τα βραβεία «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά», του Μορφωτικού Ιδρύματος της ‘Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του, στη Λάρισα.

Τα βραβεία Μαρκατά, αποτελούν έναν θεσμό του Ιδρύματος, ο οποίος υλοποιείται κάθε χρόνο και σκοπό έχει να επιβραβεύσει και να ενισχύσει τις προσπάθειες των νέων που εισήχθησαν σε σχολές δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, προσφέροντάς τους παράλληλα συμβολική οικονομική βοήθεια.

Φέτος και τα τρία βραβεία απέσπασαν φοιτήτριες, δύο Λαρισαίες και μία Βολιώτισσα, οι οποίες αναδείχθηκαν μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων, για την καλύτερη σειρά κατάταξης εισαγωγής τους στις σχολές.

Συγκεκριμένα το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στη Λαρισαία Μαγδαληνή Γκόγκου, που εισήχθη στο Τμήμα δημοσιογραφίας και ΜΜΕ της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το δεύτερο στη Λαρισαία Άννα Κεβνανίδη που εισήχθη στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και το τρίτο βραβείο στη Βολιώτισσα Μύριαμ Χατζηβασιλείου, που εισήχθη στο Τμήμα δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων, πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας και Εύβοιας και του Μορφωτικού Ιδρύματος κ. Γιώργου Πέτρου, της γραμματέως του Ιδρύματος κ. Λένας Κισσάβου, μελών της Ένωσης Συντακτών, Θεσσαλίας, καθώς και των γονέων των φοιτητριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης