"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Βροχές από αύριο Τετάρτη – Ισχυρές καταιγίδες Πέμπτη και Παρασκευή- πτώση θερμοκρασίας από Σάββατο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από την Τετάρτη έρχεται ο χειμώνας στο θεσσαλικό κάμπο, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, γεγονός που προβληματίζει τόσο τα νοικυριά για το θέμα της θέρμανσης, όσο και τους αγρότες που δεν έχουν μπορέσει ακόμη να συλλέξουν τη σοδειά τους στα βαμπάκια και τα καλαμπόκια. οι βροχοπτώσεις στη Θεσσαλία θα είναι αρχικά ασθενείς την Τετάρτη, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή θα είναι έντονες. σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Από το Σάββατο θα φυσήξει βοριαδάκι που θα κατεβάσει τη θερμοκρασία κατά τουλάχιστο 4 βαθμούς και αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα χιόνια στα ορεινά.

Συγκεκριμένα βροχές και καταιγίδες προβλέπονται την Τετάρτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αρχικά στη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία μέχρι το τέλος της ημέρας και στις υπόλοιπες περιοχές, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους άνεμους (7 με 9 μποφόρ) και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις.omprela

Το Σάββατο τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρας, θα επικρατήσουν θυελλώδεις άνεμοι και θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα (8 με 10 βαθμούς κελσίου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης