Βόλος: Έχασε τη μάχη η 9χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ Reviewed by Momizat on . Την τελευταία της πνοή, μετά από τη «μάχη» που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή άφησε το μεσημέρι της Κυριακής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης η 9χρονη η ο Την τελευταία της πνοή, μετά από τη «μάχη» που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή άφησε το μεσημέρι της Κυριακής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης η 9χρονη η ο Rating: 0

Βόλος: Έχασε τη μάχη η 9χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ

Βόλος: Έχασε τη μάχη η 9χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ

Την τελευταία της πνοή, μετά από τη «μάχη» που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή άφησε το μεσημέρι της Κυριακής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης η 9χρονη η οποία είχε πάθει αλλεργικό σοκ από γλυκό που έφαγε στην τάξη της. Όλες τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν σε καταστολή στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από το Βελεστίνο του Βόλου.

Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ώστε να βελτιώσουν την κατάσταση της υγείας της και να ξυπνήσουν από το κώμα τη μικρή Θωμαή αλλά δεν κατέστη εφικτό και σήμερα το παιδί «έσβησε».

Η 9χρονη είχε πάθει αλλεργικό σοκ όταν στην ώρα του διαλείμματος, έφαγε ένα γλυκό, που περιείχε ξηρούς καρπούς. Η μαθήτρια αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου και στη συνέχεια στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου. Πρόκειται σύμφωνα με τους γιατρούς για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό καθώς υπέστη 4 φορές ανακοπή, κατάφεραν ωστόσο να την επαναφέρουν προσωρινά, ύστερα από πολύωρη μάχη του προσωπικού του νοσοκομείου.

Στο Βελεστίνο, όπου ζούσε η μικρή, το πένθος είναι βαρύ και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε το 9χρονο κοριτσάκι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή