Γαβριήλ Σακελαρίδης από τα Τρίκαλα – “Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και απαιτείται ψυχραιμία” Reviewed by Momizat on . "Η οποιαδήποτε διαχείριση αγνοεί τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι καταδικασμένη να αποτύχει και να επιδεινώσει την κατάσταση" ανέφερε από τα Τρίκαλα ο επικεφαλής τ "Η οποιαδήποτε διαχείριση αγνοεί τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι καταδικασμένη να αποτύχει και να επιδεινώσει την κατάσταση" ανέφερε από τα Τρίκαλα ο επικεφαλής τ Rating: 0

Γαβριήλ Σακελαρίδης από τα Τρίκαλα – “Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και απαιτείται ψυχραιμία”

Γαβριήλ Σακελαρίδης από τα Τρίκαλα – “Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και απαιτείται ψυχραιμία”

“Η οποιαδήποτε διαχείριση αγνοεί τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι καταδικασμένη να αποτύχει και να επιδεινώσει την κατάσταση” ανέφερε από τα Τρίκαλα ο επικεφαλής του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Σε εκδήλωση που οργάνωσε ο Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος «Rossonero» και πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη κεντρικός ομιλητής επίσης για το προσφυγικό ήταν και ο Τρικαλινός αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου & του Πολίτη και μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλης Παπαστεργίου.

Περιέγραψαν με δραματικούς τόνους την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης αναφορικά με το προσφυγικό. Τη συζήτηση συντόνιζε η δημοσιογράφος Ελένη Χολέβα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή