Γαρδικιώτικες ευχαριστίες Reviewed by Momizat on . Θα θέλαμε έστω και καθυστερημένα να σας πούμε δύο λόγια από μέσα από την καρδιά μας. Πρώτα να ευχαριστήσουμε τον Δ/ντή του 28ου Δημ.Σχολείου κ. Κουτελίδα Αχιλλέ Θα θέλαμε έστω και καθυστερημένα να σας πούμε δύο λόγια από μέσα από την καρδιά μας. Πρώτα να ευχαριστήσουμε τον Δ/ντή του 28ου Δημ.Σχολείου κ. Κουτελίδα Αχιλλέ Rating: 0

Γαρδικιώτικες ευχαριστίες

Γαρδικιώτικες ευχαριστίες

Θα θέλαμε έστω και καθυστερημένα να σας πούμε δύο λόγια από μέσα από την καρδιά μας.

Πρώτα να ευχαριστήσουμε τον Δ/ντή του 28ου Δημ.Σχολείου κ. Κουτελίδα Αχιλλέα που μας ανέχτηκε όλη τη χρονιά.Ζητούμε συγνώμη αν έγιναν κάποιες παρατυπίες.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε.

Τους γονείς των παιδιών που μας τα εμπιστεύθηκαν και που μας ακολούθησαν όπου και όταν τους το ζητήσαμε και τέλος ένα μεγάλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω στον χοροδιδάσκαλο και παιδαγωγό κ.Δημήτρη Δημουλά που “αγάπησε” τα παιδιά μας και έδωσε “παρά τις όποιες δυσκολίες ,όλη του την εμπειρία ,  αγάπη και γνώση , ώστε τα παιδιά να μάθουν πολλά και όχι μόνο ” χορό” αλλά και να περάσουν τόσο όμορφα όλη τη χρονιά.

Ζητούμε συγνώμη αν κάτι “περιμένατε” από το Σύλλογο δεν υλοποιήθηκε.

Κάναμε “νομίζουμε”ότι καλύτερο.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι,υγεία, ευτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπ/ση.

 

Με τιμή Το Δ.Σ του Ευεργετικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαρδικίου

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή