Γεια σας Τρικαλινοί Συριζαίοι επαναστάτες Reviewed by Momizat on . Νέα εμφάνιση σήμερα του Τμήματος Υγείας του Σύριζα Τρικάλων για το οποίο , σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της, η Νομαρχιακή Επιτροπή υποστηρίζει ότι λειτουργεί ε Νέα εμφάνιση σήμερα του Τμήματος Υγείας του Σύριζα Τρικάλων για το οποίο , σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της, η Νομαρχιακή Επιτροπή υποστηρίζει ότι λειτουργεί ε Rating: 0

Γεια σας Τρικαλινοί Συριζαίοι επαναστάτες

Γεια σας Τρικαλινοί Συριζαίοι επαναστάτες

Νέα εμφάνιση σήμερα του Τμήματος Υγείας του Σύριζα Τρικάλων για το οποίο , σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της, η Νομαρχιακή Επιτροπή υποστηρίζει ότι λειτουργεί εν αγνοία της .

Η εκτίμηση είναι ότι το Τμήμα Υγείας απαιτεί να παίξει πρωταρχικό ρόλο στη τοπική οργάνωση και ο κίνδυνος να γελοιοποιηθεί το κόμμα είναι πλέον ορατός.

Επιμένουν να “μένουμε Τρίκαλα ” ενώ η ΝΕ προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, που μόνη της έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της. ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ Προοδευτική συμμαχία!!

Όπως ανέφεραν στην TrikkiPress στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής ” πρόκειται για μια παρέα ευνοούμενων με στρατηγικές και ελεγκτικές θέσεις σε δημόσια υπηρεσία του νομού που με τις ευλογίες κάποιων στελεχών της τοπικής οργάνωσης άνθισε και επιβάλλει τα ετσιθελικά του πιστεύω στο κόμμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το τμήμα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων λειτουργεί με δράσεις και παρεμβάσεις όπου και όταν απαιτείται στον χώρο της υγείας … δεν έχει ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ….. δρα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες …  λαμβάνονται αποφάσεις από τα ενεργά μέλη του. Υφίσταται ψηφισμένη τριμελής συντονιστική επιτροπή, η οποία έχει αναλάβει ρόλο ενημέρωσης των αρμοδίων οργάνων για τις δραστηριότητες του τμήματος. Το τμήμα υγείας είναι παρόν στις εξελίξεις του χώρου … και θα συνεχίσει να υφίσταται με σκοπό την ενίσχυση του με νέα μέλη που θέλουν να συμμετάσχουν στην προάσπιση του χώρου της υγείας…

Η συντονιστική επιτροπή

του Τμήματος Υγειάς ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Σούλα Γκαγκαμάνου

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή