Γεννήθηκε στη Λάρισα το πρώτο μωρό από μητέρα με κορωνοϊό Reviewed by Momizat on . Χθες το μεσημέρι ήρθε στη ζωή ένα αγοράκι από μητέρα θετική στον κορωνοϊό αποτελώντας την πρώτη γέννηση που πραγματοποιήθηκε στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσ Χθες το μεσημέρι ήρθε στη ζωή ένα αγοράκι από μητέρα θετική στον κορωνοϊό αποτελώντας την πρώτη γέννηση που πραγματοποιήθηκε στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσ Rating: 0

Γεννήθηκε στη Λάρισα το πρώτο μωρό από μητέρα με κορωνοϊό

Γεννήθηκε στη Λάρισα το πρώτο μωρό από μητέρα με κορωνοϊό

Χθες το μεσημέρι ήρθε στη ζωή ένα αγοράκι από μητέρα θετική στον κορωνοϊό αποτελώντας την πρώτη γέννηση που πραγματοποιήθηκε στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας – Στερέας.

Σύμφωνα και με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», πρόκειται για μια γυναίκα Ρομά, που γέννησε με καισαρική τομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένα υγιέστατο αγοράκι κάτω από αυστηρά μέτρα, αφού προηγουμένως στη διαδικασία του προεγχειρητικού ελέγχου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Το πρωτόκολλο προβλέπει ξεχωριστές νοσηλείες για τη μητέρα και το παιδί προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού από τη μητέρα στο βρέφος.

Θυμίζουμε πως η 21χρονη, είχε πάει με συμπτώματα του ιού στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου εμφανίστηκε θετική , για να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή