Γιάννενα: Πανελλήνια συγκίνηση για την γυναίκα που έδωσε το νεφρό της για να σωθεί η αδερφή της! Reviewed by Momizat on . Η διαδικασία της μεταμόσχευσης...​ πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Διοίκηση του Πανεπιστημ Η διαδικασία της μεταμόσχευσης...​ πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Διοίκηση του Πανεπιστημ Rating: 0

Γιάννενα: Πανελλήνια συγκίνηση για την γυναίκα που έδωσε το νεφρό της για να σωθεί η αδερφή της!

Γιάννενα: Πανελλήνια συγκίνηση για την γυναίκα που έδωσε το νεφρό της για να σωθεί η αδερφή της!

Η διαδικασία της μεταμόσχευσης…​ πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη στις 15 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία έγινε η μεταμόσχευση νεφρού.

Η δότρια, νεαρή γυναίκα 35 ετών, δώρισε το ένα της νεφρό στην αδελφή της 39 ετών, που έπασχε από Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια Τελικού Σταδίου και βρίσκονταν σε αιμοκάθαρση από διετίας περίπου. Την Τετάρτη 21/10/2015, η δότρια εξήλθε του Νοσοκομείου σε άριστη κλινική κατάσταση, ενώ παράλληλα η κατάσταση της υγείας της λήπτριας εξελίσσεται απόλυτα ομαλά, με άριστη λειτουργία του νεφρικού μοσχεύματος.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, καθώς και τα στελέχη της Μονάδος Μεταμοσχεύσεων, με επικεφαλής και επιστημονικό υπεύθυνο της Μονάδας τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Μιχάλη Μήτση, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τον αμέριστο σεβασμό τους προς την νεαρή δότρια, για την εν ζωή πράξη φιλαλληλίας και γενναιότητας, που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.

Πηγή: epirusgate

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή