Γιάννης Σακελλαρίου : Καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή Reviewed by Momizat on . Την εκτίμησή του ότι ο λαός του Δήμου Φαρκαδόνας αποφάσισε δυο ημέρες πριν τις κάλπες της Κυριακής 26ης Μαΐου απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο της κεντρι Την εκτίμησή του ότι ο λαός του Δήμου Φαρκαδόνας αποφάσισε δυο ημέρες πριν τις κάλπες της Κυριακής 26ης Μαΐου απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο της κεντρι Rating: 0

Γιάννης Σακελλαρίου : Καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή

Γιάννης Σακελλαρίου : Καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή

Την εκτίμησή του ότι ο λαός του Δήμου Φαρκαδόνας αποφάσισε δυο ημέρες πριν τις κάλπες της Κυριακής 26ης Μαΐου απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας, εξέφρασε το βράδυ της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα πνοή δημιουργίας» Γιάννης Σακελλαρίου .

Στην πλατεία της Οιχαλίας πλήθος δημοτών συνέρρευσαν για να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Σακελλαρίου ο οποίος ανεβαίνοντας στο βήμα έγινε δεκτός από θερμά χειροκροτήματα και επευφημίες φίλων και οπαδών του κι εκείνος ανταποδίδοντας το χαιρετισμό, ευχαρίστησε όλους για την δυναμική όπως είπε παρουσία τους τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής κρίθηκε δυο ημέρες νωρίτερα, οι δημότες μίλησαν και πάμε πλέον όλοι μαζί για νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Ο κ. Σακελλαρίου έχοντας πίσω του στην εξέδρα όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού του, έκανε λόγο για ψηφοδέλτιο νίκης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή