Γιατί δεν αναφέρεται ; – του δ/ντη του 2ου ΓΕΛ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Παράξενος ο τρόπος που καλύφτηκε από μέρος των τοπικών ΜΜΕ το γεγονός ότι στην είσοδο ενός σχολείου έσπασαν και έπεσαν δύο δέντρα ! Εύκολα αναρωτιέται κανείς:Γι Παράξενος ο τρόπος που καλύφτηκε από μέρος των τοπικών ΜΜΕ το γεγονός ότι στην είσοδο ενός σχολείου έσπασαν και έπεσαν δύο δέντρα ! Εύκολα αναρωτιέται κανείς:Γι Rating: 0

Γιατί δεν αναφέρεται ; – του δ/ντη του 2ου ΓΕΛ Τρικάλων

Γιατί δεν αναφέρεται ;  – του δ/ντη του 2ου ΓΕΛ Τρικάλων

Παράξενος ο τρόπος που καλύφτηκε από μέρος των τοπικών ΜΜΕ το γεγονός ότι στην είσοδο ενός σχολείου έσπασαν και έπεσαν δύο δέντρα !

Εύκολα αναρωτιέται κανείς:
Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά ότι τα δέντρα έσπασαν στην ρίζα (δεν ξεριζώθηκαν από δυνατούς ανέμους) και έπεσαν καλύπτοντας όλο το χώρο από τα σκαλοπάτια του κλειστού γυμναστηρίου μέχρι τα σκαλοπάτια του σχολείου ; ( 2ο ΓΕΛ)

Γιατί δεν αναφέρεται ο ακριβής χρόνος του συμβάντος ; ( γύρω στις 10 το πρωί, ώρα λειτουργίας του σχολείου με είσοδο- έξοδο μαθητών, καθηγητών και επισκεπτών)
Γιατί δεν αναφέρεται επαρκώς ότι από την πτώση των δέντρων καταστράφηκαν μερικώς τρία αυτοκίνητα εκπαιδευτικών του σχολείου;

Γιατί δεν αναφέρεται ότι από την πτώση των δέντρων καταστράφηκαν κάγκελα του σχολείου;
Γιατί δεν αναφέρεται με έμφαση ότι στο σημείο που έπεσαν τα δέντρα βρίσκεται η κεντρική είσοδος του σχολείου με 180 μαθητές και 25 εκπαιδευτικούς;

Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά ότι στο συγκεκριμένο δρόμο υπάρχει πολύ μεγάλη κίνηση γιατί πολλοί γονείς φέρνουν και παίρνουν τα παιδιά τους καθόσον δίπλα ακριβώς υπάρχει και δημοτικό σχολείο;
Θετικότατη η ανταπόκριση για την αντιμετώπιση του συμβάντος αλλά ….
Γιατί δεν αφαιρούνται γέρικα δέντρα γενικώς αλλά κυρίως από αυλές και μάντρες πολλών σχολείων της πόλης;

Ως Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ προβληματίζομαι ιδιαίτερα για το συμβάν και φοβάμαι πως, αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα είμαστε πάντα τυχεροί.
Τέλος πιστεύω πως υπάρχουν πολλά περιθώρια από την πλευρά του Δήμου για να εξασφαλιστούν ασφαλέστερες συνθήκες ζωής για τους μαθητές μας.

Πέτρος Τζίμας

Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ

Σχόλια (1)

  • George

    Εσείς κύριε διευθυντά είχατε εντοπίσει την επικινδυνότητα των δέντρων και αν ναι τι πράξατε προς την κατεύθυνση ενημέρωσης των αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου; Καλή είναι η κριτική αλλά όταν κατέχουμε θέσεις ευθύνης θα πρέπει να αναλαμβάνουμε και τις ευθύνες που απορρέουν από την θέση μας.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή