Γιώργος Τσίγκας: O επόμενος πρωθυπουργός θα είναι πρωθυπουργός του Grexit ( ο Κυριάκος ; ) Reviewed by Momizat on . Tην προσωπική του εκτίμηση αναφορικά με τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις καταθέτει δημόσια ο δ/ντης της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου και περιφερειακός Tην προσωπική του εκτίμηση αναφορικά με τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις καταθέτει δημόσια ο δ/ντης της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου και περιφερειακός Rating: 0

Γιώργος Τσίγκας: O επόμενος πρωθυπουργός θα είναι πρωθυπουργός του Grexit ( ο Κυριάκος ; )

Γιώργος Τσίγκας: O επόμενος πρωθυπουργός θα είναι πρωθυπουργός του Grexit ( ο Κυριάκος ; )

Tην προσωπική του εκτίμηση αναφορικά με τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις καταθέτει δημόσια ο δ/ντης της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου και περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Τσίγκας :

Το μέλλον του νέου μνημονίου είναι το Grexit. ή αλλιώς η προοπτική του Σόιμπλε !! Το τρέχον ψηφιστέν 4ο Μνημόνιο, με το νοσηρά σαδιστικό πλεόνασμα 3,5% το οποίο δεν πετυχαίνουν ούτε τα κράτη που μας το προτείνουν (!), δεν μπορεί να έχει ως στόχο να πετύχει.Δεν υπάρχει σταγόνα ρεαλισμού στην αντίληψη πως το τρέχον Μνημόνιο είναι εφαρμόσιμο, και αν εφαρμοστεί να πετυχαίνει .Η επιτυχία του τρέχοντος προγράμματος είναι το Grexit. Είναι η εξάντληση της ίδιας της δυνατότητας της χώρας να συνεχίσει να υφίσταται εντός των προγραμμάτων, με αποτέλεσμα να διεκδικήσει η ίδια το Τέλος .Είναι ορατή η εκτίμηση ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι πρωθυπουργός του Grexit ( ο Κυριάκος ; )

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή