Γιώργος Χονδρός : Εκθέτουν τον Σύριζα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Παρέμβαση για τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Τρικάλων είχαμε πριν από λίγο και από τον Γιώργο Χονδρό , ιστορικό στέλεχος του Σύριζα . Σε ανάρτηση του στο f/b Παρέμβαση για τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Τρικάλων είχαμε πριν από λίγο και από τον Γιώργο Χονδρό , ιστορικό στέλεχος του Σύριζα . Σε ανάρτηση του στο f/b Rating: 0

Γιώργος Χονδρός : Εκθέτουν τον Σύριζα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Τρικάλων

Γιώργος Χονδρός : Εκθέτουν τον Σύριζα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Τρικάλων

Παρέμβαση για τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Τρικάλων είχαμε πριν από λίγο και από τον Γιώργο Χονδρό , ιστορικό στέλεχος του Σύριζα . Σε ανάρτηση του στο f/b ο Γιώργος Χονδρός αναφέρει :

«Στο Δημόσιο Νοσοκομείο Τρικάλων συμβαίνουν πράγματα που εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ και ακυρώνουν το πολύ θετικό έργο της Κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας». 

 

 

Σχόλια (3)

 • Κώστας Τσόγιας

  Χρειάζεται αφενός αντίληψη της πραγματικότητας και αφετέρου θαρραλέες αποφάσεις για τη διόρθωση της πληγής που έχει αφεθεί να κακοφορμίζει. Ιδού η Ρόδος.

  Απάντηση
 • Σταύρος Φαλαγκάρας

  Αν δεν αναφέρει στοιχεία ο κ. Χονδρός, για να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει στο νοσοκομείο μας, τότε οι δηλώσεις του, εκτός από σκοπιμότητα, εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση. Το κόμμα και τρεις βουλευτές «εδώ και τώρα», οφείλουν να μας πληροφορήσουν………….

  Απάντηση
 • Δημήτριος Κέμος

  Από θεωρίες και λόγια χορτάσαμε…
  κάτι το ουσιαστικό θα μας δείξει??

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή