Δήμαρχε λυπάμαι … Reviewed by Momizat on . Κώστας Τζιάνης : Το Μάρτιο δεν κάναμε τίποτα με σοβαρότητα , Δημήτρη. Το Μάρτιο , η κυβέρνηση επέβαλλε λοκνταουν. Τα πάντα πάγωσαν , κ όποιος παράκουγε στις εντ Κώστας Τζιάνης : Το Μάρτιο δεν κάναμε τίποτα με σοβαρότητα , Δημήτρη. Το Μάρτιο , η κυβέρνηση επέβαλλε λοκνταουν. Τα πάντα πάγωσαν , κ όποιος παράκουγε στις εντ Rating: 0

Δήμαρχε λυπάμαι …

Δήμαρχε λυπάμαι …

Κώστας Τζιάνης : Το Μάρτιο δεν κάναμε τίποτα με σοβαρότητα , Δημήτρη. Το Μάρτιο , η κυβέρνηση επέβαλλε λοκνταουν. Τα πάντα πάγωσαν , κ όποιος παράκουγε στις εντολές , έτρωγε πρόστιμο.

Θα μπορούσαμε να πούμε οτι καταφέραμε κάτι , εάν όλη αυτή η διαδικασία γινόταν χωρίς την επιβολή. Αν ολα κυλούσαν ομαλά στην καθημερινότητα , και τα κρούσματα παρέμεναν σε χαμηλά επίπεδα.

Τίποτα δεν κύλισε ομαλά. Για 2 μήνες η αγορά πάγωσε , οι τζίροι μας πέσαν σε τραγικά επίπεδα , κ τρέχαμε να βγάλουμε όλα τα σπασμένα επι 2 , τους επόμενους μήνες , για να σώσουμε την παρτίδα.

Τεράστιο κομμάτι της εστίασης είναι με το λουκέτο στο χέρι… Κόσμος έχασε τη δουλειά του. Όλα καλά ως εδώ ;; προχωράμε.

Έπειτα απο όλο αυτό το “καταφέραμε” που προανέφερα , η κυβέρνηση άνοιξε αρον αρον τα σύνορα , μη τυχόν κ δεν προλάβουμε να δείξουμε τα κάλλη μας στους τουρίστες.

Μη τυχόν κ δυσανασχετήσουμε τη βαριά βιομηχανία του τουρισμου μας , κ τους εφοπλιστές με τα καράβια τους. Κ μετά μαα κορόιδευαν στα μούτρα μας , με κλείσιμο μαγαζιών στις 12 , λες κ ολη την υπόλοιπη μέρα αυτοί που κάναν διακοπές , την άραζαν σπίτι.

Τα πάντα έγιναν ασόβαρα. Η ατομική ευθύνη τελείωσε. Η ευθύνη έχει όνομα και λέγεται κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που φιλάει χέρια παπαδων κ κοινωνεί με ένα κουτάλι , κ λέει ανεύθυνους γονείς που φιλάνε τα παιδιά τους. Απίστευτα πράματα.

Όχι Δημήτρη μου , δεν υπάρχει ατομική ευθύνη. Έσπειραν ασόβαρη κατάσταση , ασόβαρη αντιμετώπιση θα θερίσουν. Κ με τους γάμους , κ με τα γλέντια κ με ολα.

Κ μας απειλούν με δεύτερο λοκνταουν με πρόσχημα ΞΑΝΑ την ατομική ευθύνη , που θα ήταν αυτή μάλλον ππυ ανέβασε το ποσοστό επιβατών στα πλοία…

Θα είναι η ίδια ατομική ευθύνη που θα ταίζει τα κανάλια με εκατομμύρια , κ θα λέει στους υπόλοιπους οτι οι ΜΕΘ δεν φτάνουν…

Λυπάμαι…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή