Δήμαρχος, έτοιμος για όλα I Reviewed by Momizat on . Γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης Aριστερός Ψάλτης  Άκουσα ότι σε λίγες ημέρες ο Δήμαρχος θα ξετυλίξει το σχέδιο του για τις παρεμβάσεις που θα επιχειρήσει ενταγμένες Γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης Aριστερός Ψάλτης  Άκουσα ότι σε λίγες ημέρες ο Δήμαρχος θα ξετυλίξει το σχέδιο του για τις παρεμβάσεις που θα επιχειρήσει ενταγμένες Rating: 0

Δήμαρχος, έτοιμος για όλα I

Δήμαρχος, έτοιμος για όλα I
Γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης
Aριστερός Ψάλτης 
Άκουσα ότι σε λίγες ημέρες ο Δήμαρχος θα ξετυλίξει το σχέδιο του για τις παρεμβάσεις που θα επιχειρήσει ενταγμένες σε ένα ευρύτερο σχέδιο αστικών αναπλάσεων και αναμορφώσεων κεντρικών αστικών χώρων της πόλη.
Και μπράβο του!!! Εκλογές πλησιάζουν.
Ένα δήμαρχος που για τέσσερα (4) ολόκληρα χρόνια δεν έκανε το παραμικρό έστω για τον εκσυγχρονισμό των δομών του δήμου, παρά μόνο τον γέμισε μπαλώματα.
Προφανώς οι συχνές του μεταβάσεις στο εσωτερικό της χώρας αλλά και σε ολόκληρη την υφήλιο δεν του επέτρεψαν να σχεδιάσει και να υλοποιήσει το παραμικρό για να βελτιώσει τη λειτουργία πόλης και αυτό είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει κανείς, εκτός φυσικά από το επικοινωνιακό του επιτελείο που με τα γραπτά και τα οπτικοακουστικά τους πονήματα (συνήθως fake news) επιχειρούν να μας πείσουν ότι ζούμε είτε στο Κεμπέκ του Καναδά, είτε στο Κόμπλεντζ της Γερμανίας.
Απλά όμως το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να ξεγελάσουν αυτούς που ζουν εκτός Τρικάλων και μόνο.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Δήμαρχος παρουσιάστηκε σε  αμφιθέατρο μεγάλης συστημικής τράπεζας στη Θεσσαλονίκη από επίδοξο να ηγηθεί της ακραιφνούς νεοφιλελεύθερης δημοτικής παράταξης στη συμπρωτεύουσα ως εξής: «Καλωσορίζουμε το Δήμαρχο Τρικκαίων για τις καινοτόμες πρακτικές και τις επιτυχίες της πόλης των Τρικάλων.
Στα τέσσερα χρόνια θητείας του, ο Δήμαρχος Τρικάλων έχει καταφέρει να κάνει την πόλη του σημείο αναφοράς όσο αφορά τη χρήση ποδηλάτου, την αποκομιδή σκουπιδιών, την παραγωγή ενέργειας μέσω βιοαερίου, την καινοτομία εξυπηρέτησης πολιτών μέσω του ATM πιστοποιητικών με το οποίο ο δημότης έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει οποιοδήποτε πιστοποιητικό με τη χρήση κάρτας, στο θέμα της εφαρμογής του νόμου για το κάπνισμα, στις λύσεις με τα τραπεζοκαθίσματα, στην τεχνολογία και το κυκλοφοριακό, στο ποδήλατο και τις παρεμφερείς δράσεις της πόλης με τα περισσότερα ποδήλατα στη χώρα..»
Μπορεί άραγε να  αναγνωρίσει κάποιος ότι  έχει πετύχει ο Δήμαρχος σε ένα έστω από όλα τα προηγούμενα;
Γιατί δυστυχώς η αξιοπιστία ενός Δημάρχου κρίνεται αρχικά στα λόγια και μετά στα έργα του, για τα οποία υπάρχει και συνέχεια…

 

Σχόλια (1)

  • Κεντρώος ψάλτης

    Είσαι ολιγον τι σκληρός αριστερέ μου ψάλτη. Σύγκρινε την Πόλη των Τρικάλων με τον εαυτό της πριν μια δυο δεκαετίες αφενός και με τις υπόλοιπες πόλεις αφετέρου. Καλή η κριτική δε λέω αλλά…παν μέτρον Άριστον. Σε διαβάζω και αριστερά και δεξιά και…μαθαίνω.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή