"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.8 C
Trikala

Δήμητρα Απόλλων – Αισιόδοξη και με πολύ όρεξη η έναρξη όλων των τμημάτων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Μετά την ερασιτεχνική ομάδα και τα παιδικά τμήματα , ήρθε η σειρά να πατήσουν χόρτο και οι μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες των τμημάτων υποδομής της Ακ. Ποδοσφαίρου Δημητρα Απόλλων .

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Έτσι λοιπόν απο Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν τις προπονήσεις όλα τα τμήματα της Ακαδημίας και οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας ξαναζωντάνεψαν αφού γέμισαν από παιδικα χαμόγελα και μικρούς μπόμπιρες που προσπαθούν να μάθουν καλά τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας και τους συνεργάτες τους προπονητές ( Γκαραγκάνης Απ. – Γιαγιακος Ν. – Πατρας Λ. –Βασιλειου Π. – Σαργιώτης Δ. – Γκαραγκάνης Γ. – Μούτσιος Γ. – Μουρελάτος Μ. – Βασιλάκος Φ.(προπονητης τερματοφυλάκων ) ) αλλά πάνω από όλα να μυηθούν στον αθλητισμό , τις αξίες και τις αρετές του ΄΄ευ αγωνίσεσθαι΄΄.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, δέντρο, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η Δήμητρα Απόλλων εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρονιά.
Επίσης στέλνει τις πιο θερμές ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον μικρό αθλητή Ζιώγα Κωνσταντίνο που πρόσφατα τραυματίστηκε σε τροχαίο και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να τον δούμε κοντά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης