Δήμος Τρικκαίων – Κοινωνική Δομή Μουσικής και Χορού Reviewed by Momizat on . Μια ακόμη κοινωνική δράση του Δήμου Τρικκαίων οδεύει προς υλοποίηση. Σε συνεργασία με ιδιωτικά Ωδεία και Σχολές Χορού, υλοποιείται για μια ακόμη χρονιά η Κοινων Μια ακόμη κοινωνική δράση του Δήμου Τρικκαίων οδεύει προς υλοποίηση. Σε συνεργασία με ιδιωτικά Ωδεία και Σχολές Χορού, υλοποιείται για μια ακόμη χρονιά η Κοινων Rating: 0

Δήμος Τρικκαίων – Κοινωνική Δομή Μουσικής και Χορού

Δήμος Τρικκαίων – Κοινωνική Δομή Μουσικής και Χορού

Μια ακόμη κοινωνική δράση του Δήμου Τρικκαίων οδεύει προς υλοποίηση. Σε συνεργασία με ιδιωτικά Ωδεία και Σχολές Χορού, υλοποιείται για μια ακόμη χρονιά η Κοινωνική Δομή Μουσικής και Χορού. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική, καθώς προσέφεραν θέσεις σε νέους του Δήμου μας, που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις. Οι αιτήσεις υποβλήθηκαν από τους νέους συμπολίτες που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στις ιδιωτικές σχολές μουσικής ή χορού και από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου αρχίζει η διαδικασία της επιλογής, από την Επιτροπή που ορίζεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με βάση τα κριτήρια που έχουν ήδη αποφασιστεί από αυτό.
Ο Δήμος Τρικκαίων, ευχαριστώντας τις ιδιωτικές σχολές, επισημαίνει ότι η  ενίσχυση του κοινωνικού δικτύου προστασίας αποτελεί πρώτο του μέλημα και θα συνεχίσει την προσπάθεια βελτίωσης και ενίσχυσης των κοινωνικών δομών.
domi1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή