"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Δεν έπεισαν ο Μεριβάκης και ο Ράπτης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η διοργάνωση της Ζωντανής Φάτνης στη Φαρκαδόνα έφερε διχασμό μεταξύ δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη και των αντιδημάρχων Βαγγέλη Ζαφείρη και Ελένης Στεργίου Μπότη.

Όπως κατέγραψε χθες βράδυ το OichaliaNEWS , το 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας περιελάμβανε την συζήτηση για την έγκριση της διοργάνωσης του διαδραστικού θεματικού πάρκου με τίτλο “Ζωντανή Φάτνη” στην Φαρκαδόνα , με τον δήμαρχο Θανάση Μεριβάκη και το στέλεχος του e-trikala Οδυσσέα Ράπτη να αναλύουν και να προσπαθούν να πείσουν το Σώμα για την αναγκαιότητα της διοργάνωσης που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη για την περιοχή.

Το κόστος της διοργάνωσης θα ανέλθει στις 67.000 ευρώ περίπου συν ΦΠΑ και σύμφωνα με το δήμαρχο θα κλέψει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων.

Ωστόσο τα λόγια του Θανάση Μεριβάκη δεν κατάφεραν να πείσουν το σύνολο της ομάδας του για να δώσουν θετική ψήφο.

Οι πρώτες διαφωνίες προέκυψαν από τον Βαγγέλη Ζαφείρη. Ακούγοντας το ποσό το χαρακτήρισε υπερβολικό ενώ αργότερα το χαρακτήρισε έγκλημα στη φτώχεια που μαστίζει την κοινωνία.

Αρνητική και η αντιδήμαρχος Ελένη Στεργίου – Μπότη. Είπε κι αυτή όχι με την σειρά της ενώ λίγο πριν κατέθεσε διάφορες ερωτήσεις. Η ιδια ανέφερε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιες εκδηλώσεις όταν δίπλα μας υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε προτείνοντας άλλες κοινωνικές δράσεις για την στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Αν και ο δήμαρχος σεβάστηκε τις απόψεις των δυο συμβούλων του, ωστόσο η δυσαρέσκεια του ήταν έντονη και εμφανή με την ολοκλήρωση του θέματος.

Αρνητική εμφανίστηκε και η αντιπολίτευση με τον κ. Τάκη Χαντζή να εύχεται απλά καλή επιτυχία στο εγχείρημα χωρίς να δίνει θετική ψήφο, πράγμα που ακολούθησε η πλειονότητα των συμβούλων του, εκτός της κα Παναγιώτας Γάτσιου που είπε ναι στην διοργάνωση.

Αρνητικός και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αποστόλης Θωμόπουλος ο οποίος σημείωσε ότι σε περιόδους κρίσης δεν μπορούμε να μιλάμε για χαρές και γλέντια όταν δίπλα μας υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν.

Ναι στην διοργάνωση είπαν επιχειρηματολογώντας οι κ.κ. Κώστας Κοκκινίδης, Γιάννης Μέμηλας εξηγώντας ότι είναι μια σημαντική διοργάνωση που θα δώσει χαρά στο κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης