Δεν είναι γελοίο για τα Τρίκαλα ; Reviewed by Momizat on . O αριθμός των ανέργων στα Τρίκαλα πλησιάζει τις 20 χιλιάδες και ο Αγοραστός τσακώνεται καθημερινά με τον Παπαστεργίου. Τριακόσιες ανεμογεννήτριες θα τοποθετηθού O αριθμός των ανέργων στα Τρίκαλα πλησιάζει τις 20 χιλιάδες και ο Αγοραστός τσακώνεται καθημερινά με τον Παπαστεργίου. Τριακόσιες ανεμογεννήτριες θα τοποθετηθού Rating: 0

Δεν είναι γελοίο για τα Τρίκαλα ;

Δεν είναι γελοίο για τα Τρίκαλα ;

O αριθμός των ανέργων στα Τρίκαλα πλησιάζει τις 20 χιλιάδες και ο Αγοραστός τσακώνεται καθημερινά με τον Παπαστεργίου.

Τριακόσιες ανεμογεννήτριες θα τοποθετηθούν στον Ασπροπόταμο και ο Παπαστεργίου με τον Αγοραστό “ποιούν την νήσσαν”.

Ο Πηνειός – “ασπρίζει” κάθε τόσο από τα λύματα και οι δύο κορυφαίοι αυτοδιοικητικοί τσιμουδιά.

Δεν είναι αστείο ;

Σχόλια (5)

 • Chris

  Αυτοί είναι λαμόγια του συστήματος που τους τρέφει και γελούν με τον λαό που τους ψηφίζει! Το αστείο και τραγικό είναι ότι τούς ξαναψηφίσουμε !Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό τον τόπο…

  Απάντηση
 • Ένας

  Αστείο θα ήταν, αν δεν ήταν επικίνδυνο. Και επικίνδυνο είναι που εκλέγουμε (και ακομη χειρότερα εμπιστευομαστε) ανθρώπους και κόμματα που αποδεδειγμένα χρόνια τώρα, εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα λίγων και εκλεκτών. Ανθρώπους χωρίς ανθρωπιστική και οικολογική συνείδηση. Χωρίς πνεύμα συλλογικότητας για το κοινό όφελος, παρά μόνο για την ατομική τους καταξίωση σε βάρος των πολλών.

  Απάντηση
 • Nothingman

  Κάτω η αιολική ενέργεια.
  Ζήτω το μαζουτ.

  Το τι θεωρεί αστειο ο καθένας ειναι σχετικό.

  Απάντηση
 • ΚΦ

  Η τοπική πραγματικότητα είναι φρικτή.

  Απάντηση
 • lelos bisterlis

  Γιατί διαμαρτύρεστε. Δεν τους ψηφίζουμε; Τι περιμένατε απ’ όλους αυτούς; Ή αποφασίζουμε να κάνουμε πέρα τις θεσούλες που μας τάζουν και μαζί μ’ αυτές και όλους αυτούς τους ανίκανους ή ας ετοιμαζόμαστε να φύγουμε όλοι μετανάστες.
  Όσοι είστε της «τρίτης ηλικίας» αρχίστε να μαθαίνετε τα internet γιατί μέσα από αυτό πλέον θα βλέπετε τα παιδιά σας στο εξωτερικό(και μην ξεχνάτε εσείς είστε οι κύριοι υποστηρικτές όλων αυτών των απίθανων).

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή