"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά στη ΝΔ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ώρα που η χώρα διέρχεται δύσκολες στιγμές και οι επόμενοι μήνες προβλέπονται κρίσιμοι στα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό, το πολιτικό προσωπικό κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι είναι λίγο και κατώτερο των περιστάσεων.

Μετά τις φαιδρότητες που ζήσαμε όλοι το προηγούμενο διάστημα με τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού, την έλλειψη προνοητικότητας και τη παιδαριώδη ολιγωρία που επίσης επέδειξε η κυβέρνηση στο ζήτημα της συμφωνίας Τουρκίας – Λιβύης για την ΑΟΖ, ο αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός ζήτησε από τα στελέχη που μετέχουν στο 13ο συνέδριο του κόμματος (που κανείς δεν κατάλαβε γιατί έγινε), να τρέξουν λέει βραδιάτικα 4 χιλιόμετρα. 

Η σημερινή ηγεσία της ΝΔ αλλά και το σύνολο του πολιτικού συστήματος, πιστεύει ότι αρκεί να μοιράζεις κρατικές θέσεις και χρήμα σε ημετέρους, στη διαπλοκή και στα ΜΜΕ, για να κυβερνήσεις επιτυχώς τη χώρα.

Οι πρακτικές αυτές βέβαια, ουδόλως έχουν σχέση με την πολιτική ορθότητα και πραγματικότητα, ενώ αντιβαίνουν καταφανώς με τις ιδρυτικές αρχές και αξίες της δεξιάς πατριωτικής παράταξης.

Πάντως με αυτά και άλλα πολλά, δεν έχει άδικο ο Ερντογάν που τους γλεντάει..!

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης