Η Τρικαλινή Νέα Δημοκρατία ανήκει στους Δεξιούς Reviewed by Momizat on . Η ιστορική περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από το Κώστα Καραμανλή αποτέλεσε για το Νομό Τρικάλων τη "χρυσή εποχή των έργων"  κατά γενική παραδοχή όλων. Η απόφα Η ιστορική περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από το Κώστα Καραμανλή αποτέλεσε για το Νομό Τρικάλων τη "χρυσή εποχή των έργων"  κατά γενική παραδοχή όλων. Η απόφα Rating: 0

Η Τρικαλινή Νέα Δημοκρατία ανήκει στους Δεξιούς

Η Τρικαλινή Νέα Δημοκρατία ανήκει στους Δεξιούς

Η ιστορική περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από το Κώστα Καραμανλή αποτέλεσε για το Νομό Τρικάλων τη «χρυσή εποχή των έργων»  κατά γενική παραδοχή όλων.

Η απόφαση της τότε ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου αλλά και του πολύ επιτυχημένου Περιφερειάρχη για σύγκλιση των ενδοπεριφερειακων ανισοτήτων όπως και η συγκυρία του ορισμού δυο τοπικών βουλευτών στο υπουργικό συμβούλιο αποτέλεσε το πακέτο που συνετέλεσε στη κατασκευή πολλών έργων με στόχο την έξοδο του Τρικάλων από την απομόνωση και την υστέρηση που παρουσίαζε διαχρονικά.

Το προηγούμενο αυτό και μόνο αυτό (δεδομένης της πλήρης ανεπάρκειας του τοπικού κομματισμού μηχανισμού ) είναι η αιτία που η ΝΔ κυριαρχεί πλήρως στην αυτοδιοίκηση στο νομό.

Όλα αυτά έρχεται σήμερα να τα υπονομεύσει ενάμιση χρόνο πριν τις επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές η εμφύλια διαμάχη μεταξύ των παραδοσιακών παλαιοκομματικών στελεχών της παράταξης και των κατ`ευφημισμόν εκσυγχρονιστών νεόκοπων δεξιών.

Εκσυγχρονιστών κενού περιεχομένου όπως το σύνθημα του Σημίτη το 2000 ενώ στη πραγματικότητα οι πρακτικές και τα στερεότυπα τους προσομοιάζουν το θλιβερό παρελθόν .
Από την άλλη κάποιοι με φεουδαρχικές νοοτροπίες πιστεύουν ότι το κόμμα και οι οπαδοί της μεγάλης ιστορικής παράταξης τους ανήκουν τιμής ένεκεν.
Αντιλαμβάνομαι το άγχος πολλών εξ` αυτών για το ρόλο (και την αντιμισθία) που θα έχουν αύριο και στο μέλλον..

Αλλά ως εδώ κύριοι …Η Νέα Δημοκρατία δεν σας ανήκει.. Ανήκει στους αγνούς ,άδολους και ανιδιοτελής φίλους και αγωνιστές κι όχι στους «μισθοφόρους» που έτσι κι αλλιώς οφείλουν την αξία και την οντότητα στο κόμμα .

Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τα επιτεύγματα και τα κεκτημένα της παράταξης να χαθούν ούτε η συνοχή του κόμματος να διαταραχθεί.

Δεξιός Ψάλτης

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή