Δεξιός Ψάλτης : Τρικαλινές ανοιξιάτικες ονειρώξεις … Reviewed by Momizat on . Οι δυο ατυχείς εκλογικές αναμετρήσεις του 1985 και του 2000 σημάδεψαν ανεξίτηλα την μοίρα της δεξιάς παράταξης ενώ όπως φαίνεται δεν αντλήθηκαν διδάγματα από τα Οι δυο ατυχείς εκλογικές αναμετρήσεις του 1985 και του 2000 σημάδεψαν ανεξίτηλα την μοίρα της δεξιάς παράταξης ενώ όπως φαίνεται δεν αντλήθηκαν διδάγματα από τα Rating: 0

Δεξιός Ψάλτης : Τρικαλινές ανοιξιάτικες ονειρώξεις …

Δεξιός Ψάλτης : Τρικαλινές ανοιξιάτικες ονειρώξεις …

Οι δυο ατυχείς εκλογικές αναμετρήσεις του 1985 και του 2000 σημάδεψαν ανεξίτηλα την μοίρα της δεξιάς παράταξης ενώ όπως φαίνεται δεν αντλήθηκαν διδάγματα από τα νεότερα στελέχη .

Στις άνω περιπτώσεις το αντίπαλο κόμμα (ΠΑΣΟΚ) ήταν κυβέρνηση (όπως και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ) , με ότι αυτό συνεπάγεται (παροχολογία,διορισμοί).

Η κύρια όμως αίτια της ήττας  όμως ήταν η λογική του ώριμου φρούτου που επικράτησε στους Νεοδημοκράτες τότε ,επιδεικνύοντας ολιγωρία και σιγουριά για το αποτέλεσμα των εκλογών .

Σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει ως μια βελτιωμένη έκδοση του παλαιού ΠΑΣΟΚ (ίδια ρητορική και πολιτικές πρακτικές) οποιοδήποτε εφησυχασμός είναι ανεπίτρεπτος (τρις εξαμαρτείν).

Καλό θα ήταν κάποιοι να μην ράβουν κοστούμια από τώρα .

Η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη και απρόβλεπτη .

Τρεις ημέρες στην πολιτική είναι πολλές για να προβλέψεις έλεγαν οι παλαιοί και έμπειροι πολιτικοί.

Καλή Ανάσταση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή