"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, τρίποντο με ΟΦΗ ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala –  Με το τελικό 1-0 να μην απεικονίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα αφολυ τα Τρίκαλα ήταν συντριπτικά ανώτερα των Κρητικών στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι «κυανέρυθροι» πήραν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και βελτίωσαν και άλλο την βαθμολογική τους θέση.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αιφνιδίασε με την απόφαση του να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος Στεφάνοβιτς και Κουσκουνά βασιζόμενος περισσότερο στο σχήμα που είχε χρησιμοποιήσει απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο η μία ευκαιρία διαδέχονταν την άλλη για τα Τρίκαλα, η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα αλλά στην επανάληψη «ξεκλείδωσε» η άμυνα του ΟΦΗ με πολύ ωραίο γκολ του Γιαννιτσάνη μετά από κεφαλιά πάσα του Μπαϊκαρά.

Ο ΟΦΗ άρχισε να φαίνεται μετά το 60’ και με το ρευστό 1-0 πήγε να κάνει την ζημιά χωρίς ωστόσο οι επιθετικοί του να μπορέσουν να νικήσουν τον πολύ σταθερό Σιδεράκη.

Κορυφαίος του γηπέδου ο Μουμίν που έκανε εξαιρετική εμφάνιση, με Γκόλια, Μπαϊκαρά, Γιαννιτσάνη, Σιδεράκη να τον ακολουθούν σε απόδοση χωρίς ουδείς εκ των υπολοίπων να είναι κακός.

Το παιχνίδι

Κυρίαρχος ήταν ο ΑΟΤ στο πρώτο ημίχρονο έστω και αν δεν κατάφερε σε αυτό το χρονικό διάστημα να πετύχει κάποιο γκολ. Οι γηπεδούχοι ανέβαζαν στροφές όσο περνούσαν τα λεπτά και μετά το 20′ άρχισαν να φτάνουν και σε τελικές κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος έψαχνε τα πατήματά του.

Ο Γιαννιτσάνης έχασε την πρώτη πραγματικά καλή στιγμή στο 25′, ενώ ο ΑΟΤ είχε άλλες δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και κάποιες προϋποθέσεις με τον Μπαϊκαρά να είναι δραστήριος και να δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα των Κρητικών.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν και το μοναδικό που είχαν να δείξουν ήταν μία αδύναμη κεφαλιά του Κομεσίδη. Είχαν πολλά προβλήματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα να μην φτιάχνουν ορθολογικά τις επιθέσεις τους και να μην μπορούν να μπουν στην αντίπαλη περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τα Τρίκαλα να έχουν το πόδι στο γκάζι και να ψάχνουν το γκολ που δικαιούνταν βάσει της εικόνας του αγώνα. Έχασαν ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά και στο 54′ έγινε τελικά το 1-0 με τον Γιαννιτσάνη ύστερα από πάσα του Μπαϊκαρά.

Ο ρυθμός στα επόμενα λεπτά έπεσε και αυτό το επεδίωκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι επέλεξαν να αλλάξουν τρόπο παιχνιδιού. Άφησαν την μπάλα στον ΟΦΗ, έκλεισαν πίσω τους χώρους και προσπάθησαν να βγαίνουν στις αντεπιθέσεις. Δεν το πλήρωσαν, όμως, αυτό λόγω της καλής τους αμυντικής λειτουργίας και του Σιδεράκη.

Ο ΟΦΗ πήρε μέτρα στο γήπεδο και έψαξε την ισοφάριση. Ήταν, όμως, ακίνδυνος μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, όταν πίεσε ασφυκτικά τους γηπεδούχους. Είχε τρεις σημαντικές στιγμές σε λιγότερο από οκτώ λεπτά με μεγαλύτερη αυτή στο 88′, όταν ο Βουό με κεφαλιά εξ επαφής δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ. Έτσι οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

Ρέφερι της αναμέτρησης ήταν ο Τζήλος (Λάρισας), βοηθοί του οι Πάτρας (Μακεδονίας) και Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος ο Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: 22′ Μπαϊκαρά, 35′ Μουμίν – 45′ Μιλοσάβλιεφ

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο Πίντο, Βέρτζος, Μουμίν, Δούκακης (63′ Κουσκουνάς), Ριζογιάννης, Γιαννιτσάνης, Στογιάνοβιτς (46′ Στεφάνοβιτς), Μπαϊκαρά (70′ Σερζίνιο)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Νάστος, Μιλοσάβλιεβ (74′ Μάνος), Όστοϊς, Βουό, Χαντί (62′ Όγκμποε), Μπουρσέλης (42′ Ράντι), Κομεσίδης, Αντούκορ, Κιάσσος, Βαλλιάνος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης