Δημοσκόπηση «καμπανάκι» για ευρωζώνη: Ο ελληνικός λαός γυρνά την πλάτη στο ευρώ Reviewed by Momizat on . Ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά είναι τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO, για λογαριασμό του περιοδικού ZERO, στο τεύχος Ιανουαρίου, σχετικά με την αλλαγή Ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά είναι τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO, για λογαριασμό του περιοδικού ZERO, στο τεύχος Ιανουαρίου, σχετικά με την αλλαγή Rating: 0

Δημοσκόπηση «καμπανάκι» για ευρωζώνη: Ο ελληνικός λαός γυρνά την πλάτη στο ευρώ

Δημοσκόπηση «καμπανάκι» για ευρωζώνη: Ο ελληνικός λαός γυρνά την πλάτη στο ευρώ

Ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά είναι τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO, για λογαριασμό του περιοδικού ZERO, στο τεύχος Ιανουαρίου, σχετικά με την αλλαγή σκηνικού στην ελληνική κοινωνία, αναφορικά με την υποστήριξή της προς το ευρώ.

Αναλυτικότερα, στην ερώτηση για την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη πριν από 15 χρόνια, οι ερωτηθέντες, σε ποσοστό 58% απάντησαν πως ήταν λανθασμένη απόφαση, ενώ το 38% τη θεώρησε σωστή.

Ωστόσο, εξίσου αποκαλυπτικές είναι και οι απαντήσεις των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση, στο ερώτημα αν πιστεύουν ότι η ευρωζώνη θα συνεχίσει να υφίσταται, καθώς το 41% απάντησε όχι, ενώ το το 40% ναι.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή