"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Δημόσιος θηλασμός ξανά στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού “Θηλασμός: Επένδυση για μια ζωή»

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, η ομάδα «Τρίκαλα-Καρδίτσα: Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας» διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά, γιορτή Θηλασμού στην πόλη των Τρικάλων και σας προσκαλεί αυτή την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) στην Ασκληπιού (υπόστεγο πρώην Jackson’s) σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!
Οι θηλάζουσες μητέρες που το επιθυμούν, θα θηλάσουν συμβολικά στις 12.00 τα μωρά και τα μικρά παιδιά τους.
Σε αυτή τη γιορτή, ο στόχος μας είναι να ενημερώσουμε για τον μητρικό θηλασμό και να εξοικειώσουμε το κοινό με την φυσική αυτή διαδικασία από την οποία έχουμε τόσο απομακρυνθεί.
Ο θηλασμός είναι μια τέχνη που μαθαίνεται. Είμαστε μητέρες που υποστηρίζουμε άλλες μητέρες στα πρώτα βήματα του θηλασμού. Υποστηρίξτε μας με την παρουσία σας στην εκδήλωση που θα γίνει αυτή την Κυριακή.
Σας περιμένουμε και φέτος όλους: θηλάζουσες ή μη θηλάζουσες, πρώην θηλάζουσες, μέλλουσες μητέρες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλους και λοιπούς συγγενείς, όλους εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε.
Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα συζητήσουμε ό, τι σας απασχολεί και θα γνωριστούμε από κοντά.
Σας περιμένουμε!
* To 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο Θηλασμό), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου. Στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου και φέτος έχει θέμα «Θηλασμός: Επένδυση για μια ζωή».
** Η φωτό είναι από τον περυσινό θηλασμό, στις 3 Νοεμβρίου, στο ίδιο σημείο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης