"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Διακρίσεις παλαιστών του ΑΠΣΤ σε πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πέντε αθλητές και μια αθλήτρια του συλλόγου  – μαθητές των λυκείων του νομού μας αγωνίστηκαν στις εξής κατηγορίες: Ασπασία Δαλανίκα 6ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 69 kgr, Μάριος Δήμου 4ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 67 kgr, Γεώργιος Μπαρλαφέστας 5ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 72 kgr, Νικόλαος Χρυσόμαλος στα 72 kgr ΤΕΕ Τρικάλων, Απόστολος Μπουραζάνας 6ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 72 kgr και Κωνσταντίνος Καφρίτσας  ΓΕΛ Πύλης στα 77 kgr.

Διακρίσεις παλαιστών του ΑΠΣΤ σε πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες
Έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση ο Κωνσταντίνος Καφρίτσας κατέκτησε  την 2η θέση στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες πάλης και ο Μάριος Δήμου την 3η θέση.
Οι υπόλοιποι μαθητές – αθλητές κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις: Νικόλαος Χρυσόμαλος την 5η θέση, Ασπασία Δαλανίκα την 7η θέση, και Γεώργιος Μπαρλαφέστας την 8η θέση και Απόστολος Μπουραζάνας την 8η θέση.
Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος και αυτές οι επιτυχίες των αθλητών μας σε πανελλήνιους αγώνες.
Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι το παιδί- αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές και την αθλήτρια για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης