Διαμαρτυρία Συλλόγου ΑμΕΑ για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ Reviewed by Momizat on . Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΤ διαμορφώθηκε η τιμολογιακή πολιτική των πολυτέκνων και των ΑΜΕΑ Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΤ διαμορφώθηκε η τιμολογιακή πολιτική των πολυτέκνων και των ΑΜΕΑ Rating: 0

Διαμαρτυρία Συλλόγου ΑμΕΑ για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ

Διαμαρτυρία Συλλόγου ΑμΕΑ για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΤ διαμορφώθηκε η τιμολογιακή πολιτική των πολυτέκνων και των ΑΜΕΑ. Προς δυσάρεστη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την αύξηση του ποσοστού αναπηρίας των δικαιούχων της παροχής αυτής. Σεβόμενοι την απόφαση του Συμβουλίου αποδεχόμαστε αυτή την αλλαγή και θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας το συντομότερο δυνατό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο όπως και τα μέλη του Συλλόγου ΑΜΕΑ ΄ΕΛΠΙΔΑ¨ διαφωνούμε κάθετα με τα εισοδηματικά κριτήρια για την εφαρμογή της μείωσης του τιμολογίου της ΔΕΥΑΤ. Η μείωση του τιμολογίου γίνεται  με ωφελούμενους τα ΑΜΕΑ, ενώ με την Απόφαση στην κατάθεση των δικαιολογητικών ζητείται το συνολικό οικογενειακό εισόδημα των ΑΜΕΑ. Παρακαλούμε να παραλειφθεί το όριο των 16.000 ευρώ  στα φορολογικά εισοδηματικά κριτήρια ή να γίνουν αποδεκτά μόνον τα ατομικά εισοδήματα των ΑΜΕΑ.

Από το Δ.Σ.

Συλλόγου ΑΜΕΑ ΄ΕΛΠΙΔΑ¨

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή