Διαμαρτυρίες συνταξιούχων στα Τρίκαλα – “Τα ψίχουλα που τάζουν για τους εξαθλιωμένους είναι κοροϊδία” Reviewed by Momizat on . Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, στα Τρίκαλα, συνταξιούχοι διαφόρων σωματείων, με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ. Στην αρχή επισκέφθηκα Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, στα Τρίκαλα, συνταξιούχοι διαφόρων σωματείων, με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ. Στην αρχή επισκέφθηκα Rating: 0

Διαμαρτυρίες συνταξιούχων στα Τρίκαλα – “Τα ψίχουλα που τάζουν για τους εξαθλιωμένους είναι κοροϊδία”

synatksioyxoi 3
Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, στα Τρίκαλα, συνταξιούχοι διαφόρων σωματείων, με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ.
synatksioyxoi 5
Στην αρχή επισκέφθηκαν το ΙΚΑ διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στο χώρο της υγείας και όπως ανέφερε ο κ. Ζωγράφος : Τα προβλήματά μας παραμένουν άλυτα. Η λιτότητα (λιτός βίος) θα συνεχίζεται. Ο πλούτος που παράγεται από τους εργαζόμενους συσσωρεύεται στα χρηματοκιβώτια των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών. Εμείς παραμένουμε με πετσοκομμένες συντάξεις. Δίχως γιατρούς, δίχως φάρμακα. Τα ψίχουλα που τάζουν για τους εξαθλιωμένους είναι κοροϊδία”. Oι συνταξιούχοι ολοκλήρωσαν την σημερινή κινητοποίηση τους με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
syntaksioyxoi 2

syntaksioyxoi 1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή