"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Διεθνής βράβευση για το Delfino Blu Boutique Hotel & Spaστα  του Καλαμπακιώτη Κώστα Παπανικολάου

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Άλλη  μια διάκριση προστέθηκε  στη σειρά σημαντικών αναγνωρίσεων που έχει λάβει το Delfino Blu Boutique Hotel & Spa στην Κέρκυρα, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του.

Tο Delfino Blu Boutique Hotel & Spa βρέθηκε στο υψηλότερο βάθρο των ελληνικών  πολυτελών ξενοδοχείων στη κατηγορία Luxury boutique hotel in Greece   από τον παγκόσμιο τουριστικό θεσμό βραβείων World Luxury Hotel Awards 2018. Ο θεσμός που διεξάγεται σε κάθε ήπειρο, αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και την αριστεία ως προς τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους επισκέπτες των ξενοδοχείων και resort.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν την ύψιστη διάκριση στη βιομηχανία των πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρουν διεθνή αναγνώριση καθώς ψηφίζονται από τους επισκέπτες, τους ταξιδιώτες και τους φορείς της βιομηχανίας.

Περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες  και ειδικοί του κλάδου,  ψηφίζουν κάθε χρόνο σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων για να επιλέξουν τους νικητές.

Η βράβευση του ξενοδοχείου έγινε σε μια φαντασμαγορική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 10  Νοεμβρίου 2018,  στο ξενοδοχείο AYANA Resort & Spa, στο  Μπαλί της Ινδονήσιας με διεθνείς παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο, οι οποίοι αναγνώρισαν την δημιουργικότητα, την καινοτομία και τα υψηλα πρότυπα που   προσφέρει  το Delfino BluBoutique Hotel & Spa στο βιώσιμο τουρισμό  αλλά και την αριστεία των ξενοδοχειακών υπηρεσιών που παρέχει  στους πελάτες

Η ανάδειξή του ανάμεσα σε χιλιάδες  αναγνωρισμένες μονάδες ανά τον κόσμο που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, αποτελεί  επιτυχία όχι μόνο για το ξενοδοχείο αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα και την Κέρκυρα!

Υπενθυμίζεται ότι η βράβευση αυτή  έρχεται να προστεθεί στις πολυάριθμες βραβεύσεις  και διακρίσεις των τελευταίων  χρόνων. Luxury RomanceHotel in Greece “World  Luxury Hotel  Awards 1017”, Best Romance Hotel in Europe “TripAdvisor TravelersChoice Awards 2009”,  Best Boutique hotel “Greece   tourism awards 2018”, Best beach hotels in the Mediterranean 2016 κλπ) , αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα κορυφαία μικρά Boutique ξενοδοχεία  της Ελλάδας.

Ο Ιδιοκτήτης τού ξενοδοχείου κ.  Κωνσταντίνος Παπανικολάου ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο μαζί με την κόρη του και  Manager  δημοσίων σχέσεων  της επιχείρησης δήλωσε:

Είμαστε πολύ περήφανοι και συγκινημένοι για αυτήν την διάκριση που έχουμε λάβει, στα ‘World Luxury Hotel Awards 2018’  , πράγματι αποτελεί κορυφαία στιγμή για το Delfino Blu Boutique Hotel & Spa καθώς  αναγνωρίζει και επιβραβεύει την απόλυτη  εμπειρία διαμονής, αλλά και το όραμα της επιχείρησης   για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού.

Θα συνεχίσουμε να  προσφέρουμε  στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες ώστε ο κάθε- ένας  να έχει μια ξεχωριστή εμπειρία , το ξενοδοχείο  δεν θα σταματά να αναζητά τρόπους  για ακόμα ποιο φιλόξενες εμπειρίες  που προβάλουν την ελληνική Φιλοξενία, καθώς συνειδητοποιούμε ότι η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά εκτιμάται και αξιολογείται αναλόγως.

 Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του  Delfinoblu πού συνέβαλε σ αυτήν την αναγνώριση – επιβράβευση  καθώς και όλους εκείνους που μάς  τίμησαν με την ψήφο τους»

feel at home-away-from-home ..

Αισθάνσου σαν το σπίτι σου μακριά από το σπίτι σου

 είναι το μότο του

 Delfino Blu Boutique hotel & Spa που θα σας μαγέψει με την ομορφιά της απλότητας του.

Είναι ένα μικρό οικογενειακό πολυτελές ξενοδοχείο

χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού.

 Εχει φτιαχτεί με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και την αισθητική και

 συνδυάζει την Κερκυραϊκή παράδοση με την σύγχρονη πραγματικότητα.

 Είναι ένας χώρος που προσφέρει ένα καταφύγιο ηρεμίας .
Αποτελείται από 12 Διαμερίσματα και 3 Σουίτες ,2 πισίνες 2 εστιατόριο, Pool Bar , Beach Bar – Restaurant , Spa & Wellness και Γυμαναστηριο.

Στη καρδιά της φιλοσοφίας του Delfino Blu βρίσκεται το

Natural Health Spa & Wellness

Η βασική ιδέα της δημιουργίας ενός Health Spa & Wellness στο ξενοδοχείο μας είναι να προσφέρει  ένα προϊόν που να στοχεύει περισσότερο εκτός της θεραπείας, στην αναζωογόνηση του οργανισμού, την ξεκούραση και την αναψυχή!

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες κυρίως αφορούν: υδατοθεραπεία, ξεκούραση, χαλάρωση, μασάζ, κούρες ομορφιάς, κλπ.

Το όλο εγχείρημα βασίζεται στην αξιοποίηση των ευεργετημάτων της θάλασσας (το θαλασσινό κλίμα και νερό, την χρήση Θαλάσσιων ουσιών, λάσπης (ΑΡΓΙΛΟΣ) και φυκιών.
Όλα τα προσφερόμενα προϊόντα των οποίων τα βασικά τους συστατικά προέρχονται από φυσικές πηγές  παρέχουν στους πελάτες μας μια σειρά από σύγχρονες φροντίδες και περιποιήσεις σε συνδυασμό με την απόλαυση και την ψυχαγωγία.

Στόχος μας όμως δεν είναι το Natural Spa & Wellness να σας καταπλήξει με τις πολυτελείς υπηρεσίες και θεραπείες ευεξίας, εξασφαλίζοντάς σας ένα εντελώς χαλαρωτικό καταφύγιο…. αλλά σε συνδυασμό με  τις γαστρονομικές προτάσεις των δυο καταξιωμένων σεφΜάκη Χανδρινου και Ντενη Φιλοκαλη που επιμένουν  στις «Σπιτικές Ελληνικές Γεύσεις» και την ανάδειξη τους  μέσα από την χρήση  Βιολογικών και ντόπιων υλών,

 να μετατρέψουν την όλη εμπειρία διαμονής  σε ένα υγιεινό τρόπο Ζωής

Healthy  Lifestyle!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης