Διώξεις για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Reviewed by Momizat on . Ποινική δίωξη για παραβίαση του αθλητικού νόμου κατά 38 συνολικά οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ άσκησε η Εισαγγελία Βόλου για τους τραυματισμούς πολιτών και τις ει Ποινική δίωξη για παραβίαση του αθλητικού νόμου κατά 38 συνολικά οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ άσκησε η Εισαγγελία Βόλου για τους τραυματισμούς πολιτών και τις ει Rating: 0

Διώξεις για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διώξεις για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ποινική δίωξη για παραβίαση του αθλητικού νόμου κατά 38 συνολικά οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ άσκησε η Εισαγγελία Βόλου για τους τραυματισμούς πολιτών και τις εικόνες ντροπής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανήμερα του τελικού του Κυπέλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στις 6 Μαΐου του 2017.

Οι ταραξίες οπαδοί, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια και προκάλεσαν ζημιές, παραπέμπονται για να δικαστούν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να προσδιοριστεί και η ημερομηνία συζήτησης της υπόθεσης. Όλο αυτό το διάστημα η Αστυνομία επεξεργαζόταν τα στοιχεία που είχαν έρθει στη κατοχή της ανάμεσά τους και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, ενώ οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης είχαν κληθεί και είχαν δώσει εξηγήσεις. Την επομένη του Κυπέλλου, το Πανθεσσαλικό Στάδιο παρουσίαζε εικόνες καταστροφής. Δυόμισι ώρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση, εντός και εκτός γηπέδου σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια.

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στο σχηματισμό δικογραφίας κατά συνολικά 38 ατόμων καθώς από την περαιτέρω επεξεργασία της υπόθεσης προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία και για επιπλέον οχτώ άτομα από τα 30 που είχαν ταυτοποιηθεί αρχικώς.

Επισημαίνεται ότι για τα εκτεταμένα επεισόδια η Εισαγγελία πλημμελειοδικών Βόλου είχε διατάξει προκαταρκτική εξέταση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή