Δράμα: Δεν ακυρώνεται τελικά η Ονειρούπολη- Θα γίνει προσαρμοσμένη στα πρωτόκολλα υγιεινής Reviewed by Momizat on . Σε νέο χώρο και απόλυτα προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της εποχής του κορονοϊού θα γίνει φέτος η Ονειρούπολη στη Δράμα. Το θεματικό χριστουγεννιάτικο Σε νέο χώρο και απόλυτα προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της εποχής του κορονοϊού θα γίνει φέτος η Ονειρούπολη στη Δράμα. Το θεματικό χριστουγεννιάτικο Rating: 0

Δράμα: Δεν ακυρώνεται τελικά η Ονειρούπολη- Θα γίνει προσαρμοσμένη στα πρωτόκολλα υγιεινής

Δράμα: Δεν ακυρώνεται τελικά η Ονειρούπολη- Θα γίνει προσαρμοσμένη στα πρωτόκολλα υγιεινής

Σε νέο χώρο και απόλυτα προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της εποχής του κορονοϊού θα γίνει φέτος η Ονειρούπολη στη Δράμα.

Το θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο έχει καταφέρει να προσελκύει εδώ και 16 χρόνια Έλληνες και ξένους τουρίστες καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της.

«Η Ονειρούπολη θα γίνει και φέτος, προσαρμοσμένη στα πρωτόκολλα υγιεινής, ωστόσο θα είναι περιορισμένη και θα διεξαχθεί σε άλλο χώρο» αναφέρει στο grtimes.gr η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας δήμου Δράμας Αναστασία Τόλιου

Όπως εξηγεί η απόφαση της τοπικής αυτοδιοίκησης για τη διεξαγωγή της δημοφιλούς διοργάνωσης, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, είναι αφενός η υποστήριξη της τοπικής οικονομίας αφετέρου η αλλαγή ψυχολογίας του κόσμου, των κατοίκων αλλά και όλων όσοι επισκεφτούν την περιοχή.

Η κ.Τόλιου αποκαλύπτει πως η φετινή 17η Ονειρούπολη δεν θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κήπο Δράμας, (όπου λάμβανε χώρα τα προηγούμενα χρόνια) λόγω της ιδιόμορφης κατάστασης, αλλά θα διεξαχθεί στην Πλατεία Ελευθερίας, «από εκεί απ’ όπου ξεκίνησε» και θα απλωθεί στους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

«Θα ξοδευτούν τα μισά χρήματα» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κ.Τόλιου είναι λόγοι που οδηγούν το δήμο Δράμας και τους αρμόδιους φορείς να είναι θετικοί στη διοργάνωση της Ονειρούπολης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή