"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Δράμα: Δεν ακυρώνεται τελικά η Ονειρούπολη- Θα γίνει προσαρμοσμένη στα πρωτόκολλα υγιεινής

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε νέο χώρο και απόλυτα προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της εποχής του κορονοϊού θα γίνει φέτος η Ονειρούπολη στη Δράμα.

Το θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο έχει καταφέρει να προσελκύει εδώ και 16 χρόνια Έλληνες και ξένους τουρίστες καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της.

«Η Ονειρούπολη θα γίνει και φέτος, προσαρμοσμένη στα πρωτόκολλα υγιεινής, ωστόσο θα είναι περιορισμένη και θα διεξαχθεί σε άλλο χώρο» αναφέρει στο grtimes.gr η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας δήμου Δράμας Αναστασία Τόλιου

Όπως εξηγεί η απόφαση της τοπικής αυτοδιοίκησης για τη διεξαγωγή της δημοφιλούς διοργάνωσης, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, είναι αφενός η υποστήριξη της τοπικής οικονομίας αφετέρου η αλλαγή ψυχολογίας του κόσμου, των κατοίκων αλλά και όλων όσοι επισκεφτούν την περιοχή.

Η κ.Τόλιου αποκαλύπτει πως η φετινή 17η Ονειρούπολη δεν θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κήπο Δράμας, (όπου λάμβανε χώρα τα προηγούμενα χρόνια) λόγω της ιδιόμορφης κατάστασης, αλλά θα διεξαχθεί στην Πλατεία Ελευθερίας, «από εκεί απ’ όπου ξεκίνησε» και θα απλωθεί στους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

«Θα ξοδευτούν τα μισά χρήματα» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κ.Τόλιου είναι λόγοι που οδηγούν το δήμο Δράμας και τους αρμόδιους φορείς να είναι θετικοί στη διοργάνωση της Ονειρούπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης