Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών Reviewed by Momizat on . Στέλνοντας μήνυμα ζωής και ελπίδας, σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα οι Στέλνοντας μήνυμα ζωής και ελπίδας, σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα οι Rating: 0

Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών

DSC00886

Στέλνοντας μήνυμα ζωής και ελπίδας, σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα οι εκδηλώσεις για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών.
Στη συγκεκριμένη δράση θα έγινε και δειγματοληψία, σε όσους το επιθυμούσαν, με σκοπό να εξακριβώσουν αν πληρούν τις προϋποθέσεις να γίνουν δωρητές. Η διαδικασία αυτή είναι πολύ απλή και διαρκεί όσο η λήψη μίας σταγόνας σάλιου. Η πρωτοβουλία ανήκειστην κλινική ΡΕΑ και τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» στο πλαίσιο της προσπάθειας εξεύρεσης εθελοντών δοτών δείγματος μυελού των οστών, με την στήριξη των Δήμων Καλαμπάκας και Τρικκαίων.
DSC00888

Mielos oston

DSC00885

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή