Δυο εικόνες, χιλιάδες λέξεις Reviewed by Momizat on . Πριν από μερικές μέρες, ένα σκίτσο που δείχνει μια νοσοκόμα με μάσκα, γάντια προστατευτική στολή και… φτερά αγγέλου να κρατά σαν βρέφος στην αγκαλιά της τη, δοκ Πριν από μερικές μέρες, ένα σκίτσο που δείχνει μια νοσοκόμα με μάσκα, γάντια προστατευτική στολή και… φτερά αγγέλου να κρατά σαν βρέφος στην αγκαλιά της τη, δοκ Rating: 0

Δυο εικόνες, χιλιάδες λέξεις

Δυο εικόνες, χιλιάδες λέξεις

Πριν από μερικές μέρες, ένα σκίτσο που δείχνει μια νοσοκόμα με μάσκα, γάντια προστατευτική στολή και… φτερά αγγέλου να κρατά σαν βρέφος στην αγκαλιά της τη, δοκιμαζόμενη από τον κορονοϊό, Ιταλία είχε συγκλονίσει τους πάντες. Ανάμεσά τους και τον Ηλία Μόσιαλο.  

Αποτέλεσμα εικόνας για ιταλια αγκαλια νοσοκομα

Ο καθηγητής του London School of Economics και πρώην υπουργός ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια άλλη εικόνα, αυτή τη φορά για την Ελλάδα. Μια εικόνα με την οποία ο Ηλίας Μόσιαλος θέλησε να εκφράσει τη στήριξή του σε γιατρούς και νοσηλευτές, στους ανθρώπους που παλεύουν κάθε μέρα με τον κορονοϊο και τις ελλείψεις του ΕΣΥ.

«Την ιδέα την πήρα από μια αφίσα των Ιταλών αστυνομικών», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μόσιαλος. Και εξήγησε πως φίλος του ανέλαβε την επιμέλεια της ελληνικής εκδοχής.

newsit

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή